15
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Güvenspor:1-Pınarhisarspor:1

Ahmetbey Sahası'nda oynanan Ahmetbey Güvenspor-Pınarhisarspor Süper Amatör Ligi maçında uzun süre mücadeleyi 1–0 önde götüren Pınarhisarspor Takımı son dakikalarda yediği şok gol sonrası, adeta yıkıldı ve 1 Puanla yetinmek zorunda kaldı.

SAHA: Lüleburgaz Ahmetbey
TARİH:6 Eylül 2007
HAKEMLER: Doğan Tufan, Can Öztekin, Okan Yurtöven

A.GÜVENSPOR: Kenan, Erdal, Mehmet, Soner, Turgay, Alican, Yasin, Hakan, Cenk, Recep, Serkan
YEDEKLER: Ramazan, Şerafettin, Doğan, Ahmet, Taner, Ogün, Özcan
TEKNİK DİREKTÖR: Mücellip Pehlivan

PINARHİSARSPOR: Kaan, Turgay, Ünal, Gürkan, Can, Emrah, Hüseyin Karaca, Aziz, Erçin, Nail, Galip
YEDEKLER: Resul, Nevzat, Tolga, Orçun, Seyit, Gökhan, Selim
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şişkolar

GOLLER:Doğan-Dk..85(A.bey Güvenspor)-Aziz-Dk.15(Pınarhisarspor)
SARI KART: Soner, Özcan(A.bey Güvenspor)-Ünal, Nevzat(Pınarhisarspor)
KIRMIZI KART: Yok

Yaptığı flaş transferler ile kadrosunu yenileyen ve takımı Tecrübeli Teknik Adam Yusuf Şişkolar'a emanet eden Pınarhisarspor Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin ilk haftasında Kırklareli Atatürk Stadı'nda Kırklarelispor ile karşılaşmış ve sahadan 3–1 mağlup ayrılmıştı. Bilindiği üzere maç sonunda Pınarhisarspor Kulübü Başkanı Harun Özbinek’in yenilgiyi hazmedemeyip hakeme saldırması ile bir takım olaylar yaşanmış ve yaşanan bu olaylar tüm spor çevrelerince kınanmıştı. 

Sahası bakımda olduğu için 2007–08 sezonunun ilk yarısındaki tüm maçlarını deplasmanda oynayacak olan Pınarhisarspor ikinci hafta Lüleburgaz Ahmetbey Sahasında Güvenspor'a da 2 puan kaptırdı. Maçın hemen başlarında takımın en yeni ve en iyilerinden olan Aziz'in ayağından bulduğu golle 1–0 öne geçen Pınarhisarspor takımı, bu golün hemen ardından önemli bir de fırsat tepti. Maçı 1–0 önde götürürken Galip ile kazandığı penaltı atışından yararlanamayan Pınarhisarspor, Aziz ve Erçin ile de sayısız gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı Pınarhisarspor'un 1–0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda maç daha çok orta saha mücadelesi şeklinde gese de iki takım da kontra ataklarla gol aradı. Güvenspor takımı Cenk ve Serkan ile Pınarhisarspor Kalesinde gol ararken, gelişen bir Pınarhisarspor kontratağında Nail kaleci Kenan ile karşı karşıya kaldığı mutlak gollük pozisyondan yararlanamadı ve topu kalecinin kucağına teslim etti. Güvenspor Teknik Direktörü Mücellip Pehlivan’ın yaptığı oyuncu değişiklikleri ile skoru değiştirme çabaları olumlu sonuç verdi ve Güvenspor maçın son dakikalarında da olsa bulduğu golle 1–1 eşitliği sağladı. Güvenspor'da sonradan oyuna dahil olan Doğan, maçın 85.dakikasında attığı mükemmel kafa golü ile takımını adeta ipten aldı. Doğan’ın attığı bu golden sonra iki takımın da çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maç 1–1 sona erdi. 

Maçın ardından Güvenspor Teknik Direktörü Mücellip Pehlivan yedikleri golün ofsayt olduğu yönünde serzenişlerini dile getirirken, hakemlerin yönetiminden memnun olmadığını ifade etti. 1–1 ‘ lik sonucun kendilerini tatmin etmediğine de dikkat çeken Pehlivan; “Kendi saha ve seyircimiz önünde çıktığımız ilk maçımızda sahadan 3 puanla ayrılmayı çok istedik ama olmadı, yine de bir puan bir puandır, en azından yenilmedik” diyerek sözlerini tamamladı.
Pınarhisarspor Teknik Direktörü Yusuf Şişkolar ise; “Uzun süre önde götürdüğümüz maçta 3 puan almamak için ben de dahil elimizden gelen her şeyi yaptık. 1–0 önde götürdüğünüz maçta penaltı kaçırıp, mutlak pozisyonlarda golü atamazsanız böyle olur” derken, takımın performansından memnun olduğunu, her geçen gün daha da iyiye gittiklerini sözlerine ekledi.

Bu arada Güvenspor taraftarlarının tribünlerde Pınarhisarspor alehine sürekli küfürler yağdırması dikkatlerden kaçmazken, yine Güvenspor taraftarlarınca Pınarhisarspor yedek kulübesine atılan çok sayıda patlayıcı maddelere güvenlik güçlerinin ve maçın hakeminin müdahale etmemekte ısrar etmesi dikkat çeken bir başka unsur olarak gözlerden kaçmadı.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:26:13
Güncelleme :10 Ekim 2007 Çarşamba 14:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay boz IP: 212.175.115.xxx Tarih : 26.11.2007 14:47:34

ben günensporun golcusu tayfun gecen sene attıgım gollerle takımımı sırtladım bu senede A genc olarak takımın en onemlı ısmı benım yanı anlıcagınız uzre takımlar benden korksun bu sene A GENCDE sampıyon biziz herkes bole bılsınnnnnnnn,,