31
Mayıs
2024
Cuma
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Güzelim Park Onlara Emanet

Pınarhisar İlçesi'ndeki Belediye Ali Özer Parkı havalar düzelmesine rağmen hala faaliyete geçirilmeyince meydan köpeklere kaldı.

Çevre muhitlerde kış aylarında bile park ve bahçelerin kıymeti bilinirken, Pınarhisar'da güzel havalarda dahi parkın kendi haline bırakılması istenmeyen görüntüleri gözler önüne serdi. İlçeye yakın değişik yerlerde parklara kışlık çadır şeklinde odacıklar konularak faaliyetini sürdürmesi sağlanıyor.

Oysa Pınarhisar'da bu durum pek düşünülmediği için, ilçenin güzide parkını ilgisizlikten kediler-köpekler istilâ etmiş durumda. Parkın ilgisizliğini ve sessizliğini fırsat bilen bazı kişiler de burada içki içerek, parkın çevresine attıkları çöplerle çevreyi kirleterek zarar veriyorlar.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 00:28:59
Güncelleme :23 Nisan 2008 Çarşamba 00:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülçin güler IP: 81.215.201.xxx Tarih : 24.04.2008 10:25:01

Pinarhisar 'da neresi bakılmlı ki park bakımlı olsun.Güzelim kalelerin halide ortada,bide bunlar yetmezmiş gibi kaldırımları daraltıyorlar.Çarşı boyunca var olan kahvelerdeki insanlarımız havalarıda bahane ederek kaldırımda oturuyorlar peki bizler yoldan geçen kişiler onlara sürtünerek geçmek zorundamıyız. Umarım bu her şeyi düşünen yetkilelerimiz bu konuda bi çözüm bulmuşlardır.