27
Mayıs
2024
Pazertesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Herkes sürprize hazır olsun!

MHP Pınarhisar İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada "bu seçimlerde herkes sürpriz bir sonuçla karşılaşmaya hazır olsun" denildi.

Önceki gün ilçe esnaflarını ziyaretleri sırasında karşılaştığımız MHP Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Recai Ertuğral, İl Genel Meclisi Üyesi 1.Sıra Adayı Hüseyin Olgaçlı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Ozan Kınay ve Erdoğan Tekdere seçimler ile ilgili kesin konuşulmaması gerektiğini belirtti.

"Seçim çalışmaları sürecinde görüldü ki; vatandaşların içerisinde bulundukları ekonomik sıkıntının tek sorumlusunun AKP iktidarı olduğundan kimsenin şüphesi yoktur" diyen MHP'li adaylar ilçedeki seçim çalışmaları ile ilgili önemli açılmalarda bulundular.

"Bizler MHP olarak bu yılki seçimlerde ortaya çıkacak olan sürpriz pastadan payımızı düşeni fazlasıyla alacağız, ortada henüz net bir şey yok, sürprize herkes hazır olmalı" diyen adaylar; 2009 yerel seçimlerinde Pınarhisar'da siyasi partilerin hazırlıklı ve yoğun katılımları neticesinde heyecanlı bir seçim atmosferi yaşanacağını, bu seçimlerin sürpriz bir sonuca gebe olduğunun herkesçe öngörülmesi gerektiğini belirttiler.

MHP Pınarhisar İlçe Teşkilatı olarak seçimlere tamamen kendi benlikleri ile katıldıklarına da dikkat çeken adaylar; "Özellikle şunu herkes iyi bilmelidir ki; ilçede başka bir siyasi partiyi desteklemek gibi bir düşünce içerisinde hiç olmadık, olmayacağız. Bu bizim siyasi kişiliğimize ve kimliğimize aykırı bir durumu teşkil etmektedir. Vatandaşlardan aldığımız olumlu tepkiler ve sıcak yaklaşımlar gücümüze güç katmış olup, ileriyi daha net görmemize neden olmuştur. Vatandaşlarımızın yeni beklentileri olduğu açıkça ortadadır, AKP hükümetinin tek başına iktidar olmasına rağmen ülkeyi büyük bir kaosun içine attığı, bunun karşılığı olarak da buraya krizle geldikleri ve yeniden krizle gidecekleri aşikârdır." diyerek sözlerini noktaladılar.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 09:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?