22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Hırsızlar Hız Kesmiyor


Pınarhisar'a dadanan hırsızlar çemberi genişletti.Pınarhisar İlçemizde yaşanan hırsızlıkların maalesef sonu gelecek gibi gözükmüyor. İlçenin farklı bölgelerinde bir aracın çalınması ve 6 iş yerinin soyulması şeklinde gerçekleşen hırsızlık olaylarına 6 Şubat 2007 Salı gününün gecesi bir yenisi daha eklendi. İlçeye bağlı Erenler (Tekke) Köyü'nde bir iş yerini daha soyan hırsızların hedefi yine tekel maddeleri oldu.

Pınarhisar'ı mesken tutan hırsızlar, Ocak ayı içerisinde; bir evin önünde bulunan özel bir aracı alıp kaçmışlar ve 5 iş yerine girerek buradan da yüklü miktarda tekel maddesi ve kasada bulunan paraları çalmışlardı. Şubat ayında da hız kesmeyerek soygunlarına devam eden hırsızlar, 1 Şubat 2007 Perşembe gününün gecesi ilçede bir iş yerine daha girerek buradan da yüklü miktarda sigara çalarak mesailerini sürdürdüler. Pınarhisar İlçemizde gerçekleştirdikleri tüm bu olaylarla yetinmeyen hırsızlar, bu defa çemberi genişlettiler ve 6 Şubat 2007 Salı gününün gecesi İlçeye bağlı Erenler (Tekke) Köyü'ndeki S.M'ye ait bir iş yerini daha soydular. Gecenin Muayyen saatlerinde S.M' ye ait bakkal dükkanının koruma demirlerini kesen ve kapıyı açamayınca da camları kırmak suretiyle içeriye girerek, yülkü miktarda Tekel Maddesi çalan kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler (hırsızlar) yine hiç bir iz bırakmadan kaçmayı başardılar. Gerçekleşen bu hırsızlık olayında hırsızların iş yerini yaklaşık 3.000 YTL. zarara uğrattıkları ifade edilirken, olayla ilgili tahkikatler devam ediyor.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 14:53:55
Güncelleme :13 Şubat 2007 Salı 15:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet TRAKYA IP: 88.247.218.xxx Tarih : 29.03.2007 09:01:09
Bu halk bu kadar sorumsuz ken bu olaylar devam eder. Komşunun evi yansa dönüp bakacak olan yok. Biraz daha duyarlı bir halk ilişkisi istiyorum...