16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Istranca Süt Evi TGRT’’de

TGRT Yayın Ekibi geçtiğimiz günlerde Pınarhisar İlçemize Bağlı Poyralı Köyü'nde faaliyetini sürdürmekte olan Köy-Koop Istranca Evi'ndeydi.

TGRT'nin Ekonomi Programları içerisinde önümüzdeki günlerde yayına girecek olan Program dâhilinde, Köy-Koop Kırklareli Birliği bünyesindeki Istranca Süt Evi hakkında merak etiğiniz her şeyi izleme imkânı bulacaksınız. TGRT'nin Istranca Süt Evi'ndeki çekimlerini yürüten Genel Yayın Yönetmeni Necati Gürsoy, Yapımcı Hasan Oğuzhan ve Yayın Koordinatörü Cevdet Budak, Süt Evi'nde yapılan çekimlerin ardından Köy-Koop Kırklareli Başkanı Erdoğan Kantürer ile de bir röportaj yaptılar.

Pınarhisar İlçemize bağlı Poyralı Köyü'nde bulunan Istranca Süt Evi ile ilgili her şeyi tüm detayları ile anlatan Köy-Koop Kırklareli Birliği Başkanı Kantürer; Istranca Süt Evi olarak her geçen gün daha iyiye gitmeyi hedeflediklerini ifade ederken, Köy-Koop Kırklareli Birliği olarak kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve bu ilgi ve alakaya layık olacaklarını dile getirdi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 12:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?