31
Mayıs
2024
Cuma
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Kahveci Recai Özen zor durumda

Kahvehane işletmeciliği yaparak geçimini sağlamaya çalışan Recai Özen, mülk sahibinin kendisini kiracı olarak bulunduğu dükkândan çıkarmakta ısrar ettiğini ve bu yüzden mahkemelik dahi olduklarını belirtti. 

Mülk sahibinin mahkeme sonuçlanmadan kendince yıldırma politikaları uyguladığını ifade eden dertli kiracı Özen; "Memlekette kanun var nizam var, hala mahkemeliğiz, bu insanlar yargıya güvenmiyor mu da kendi kendilerine iş yapıyorlar" diyerek şikayetlerini dile getirdi.

Mülk sahiplerinin gece iş yerlerinin bacasından aşağıya 2 ton su saldığını, bir seferinde de kahvenin duvarını delmek suretiyle kahvehanenin içine hortumla su saldığını belirten Özen; "adamlar sanki resmen terör estiriyor, ben buraya milyarlarca yatırım yaptım, ekmeğimizi çıkarmak için çalışıyoruz, kiramızı günü gününe bankaya yatırıyoruz, toplumu rahatsız etmemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, tüm bunlara rağmen üzerimize bu kadar gelmelerine bir anlam veremiyorum, böyle basit olaylar yüzünden polise ve mahkemeye gitmeye utanır oldum" dedi.

Bacalarının tıkalı olması yüzünden sobalarını dahi yakamadıklarına dikkat çeken Recai Özen, kendisine yapılanlardan herkesin ibret alması gerektiğini de dile getirdi. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:27:49
Güncelleme :24 Ekim 2008 Cuma 21:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın IP: 85.103.65.xxx Tarih : 26.10.2008 20:16:34

burası kumarhane degılmı ya bence mal sahıbı haklı dukkanının kumarhane olarak ısletılmesını ıstemez heralde ,kımsenın gunahını almıyayım eger kumar oynatılmıyor ıse ozur dılerım sımdıden ama oynatılıyor ıse hak edılmıs