25
Mayıs
2024
Cumartesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Kaynarca'da beyaz güvercin uçacak

DSP Kaynarca Belde Teşkilatı "Büyük Kaynarca'yı yaratmak için el ele, kol kola, gönül günüle" sloganı ile seçim startını verdi.

22 Şubat 2009 Pazar günü saat 14.00'de Kaynarca'daki seçim bürolarında tam kadro bir araya gelen DSP Kaynarca Belde Teşkilatı üyeleri Başkanları Bekir Araş ve Belediye Başkan Adayları Mehmet Emin Yanık ile birlikte halka hitap ettiler.

Kaynarca'da ki toplantıya DSP Pınarhisar İlçe Başkanı Yusuf Üze, Belediye Başkan Adayı Zafer Kabakuşak, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Kadir Köroğlu, Mehmet Cemal Tunç ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Yavuz Genim ve Fadul Karakaş da katıldı.

Beyaz güvercinlerin uçurulduğu toplantıda DSP Kaynarca Beldesi Başkanı Bekir Araş; Kaynarcayı yönetecek, ileriye taşıyacak bir kadro oluşturduklarını ifade ederken, yerel seçimlere başta Belediye Başkan Adayları Mehmet Emin Yanı olmak üzere, güven veren bir kadro ile girdiklerine dikkat çekti.

Kaynarca Beldesi DSP İlçe Teşkilatını 29 Mart yerel seçimlerde şu isimler temsil ediyor;

Belediye Başkan Adayı; Mehmet Emin Yanık

İl Genel Meclis Üyesi Adayları; Kadir Köroğlu(Pınarhisar), Mehmet Cemal Tunç(Kaynarca)

Belediye Meclis Üyesi Adayları; Hüseyin Altun, Seçkin Kolcu, Zeynep Dalca, Gülten Kuşçuer, Mehmet Yavuz, Tarık Çevikbaş, Metin Ilgın, Gökhan Doğan, Erol Ayyavuz, Hüseyin Gıdık, Sabri Çolak, Yalçın Tali, Hasan Zorlu, Ahmet Can Karakaya, Engin Durmaz, Hasan Yalçın, Cihangir Çalışır

Kontenjan Adayı; Ahmet Çiçekbilek
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 09:04:56
Güncelleme :23 Şubat 2009 Pazartesi 09:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?