20
Mayıs
2024
Pazertesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Meslek Yüksek Okuluna Çözüm Aranıyor

Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu'nun Pınarhisar'dan tahliye edilerek, Kırklareli'nin Kavaklı Beldesi'nde faaliyetini devam ettirmesinin ardından, bu konuyla alakalı, ilçede bir takım polemikler yaşanmıştı. 18 Ocak 2008 Cuma günü Yüksek Okul ile ilgili her türlü soru işareti çözüm bulacak.

2005 Yılında Pınarhisar ile ilişiğini kesmese de, ilçe dışında faaliyetini sürdürmeye devam eden Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu'nun yeniden ilçeye getirilmesi adına, özellikle ilçe Kaymakamı Erkan Çapar'ın girişimleri ile bir takım adımlar atılmıştı. Bu sayede ilçede tespit edilen bir yerde Pınarhisar Meslek Yüksek Okulunun faaliyetini sürdürebilmesi için yeni bir bina inşaasına başlandı. O günden bu yana Yüksek Okul inşaatı hala tamamlanamazken, ilçe Kaymakamı Erkan Çapar'ın da 2006 yılı aralık ayı sonunda vatani görevini yapmak üzere ilçeden bir yıl kadar ayrı kalması üzerineYüksek Okulu inşaatında gözle görülür bir ilerleme görülmedi.

İlçe Kaymakamı Erkan Çapar'ın vatani görevini tamamlayarak Pınarhisar'daki görevine başlaması ile Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu inşaatı yeniden gündeme geldi.

Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar başkanlığında yapımı devam eden Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile ilgili bir takım görüşmeler yapılmak üzere, 18 Ocak 2008 Cuma günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda geniş çaplı bir toplantı düzenleniyor.

Toplantıya Siyasi Partilerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 16:19:23
Güncelleme :17 Ocak 2008 Perşembe 16:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın sezen IP: 88.242.81.xxx Tarih : 18.01.2008 09:45:52

Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar 'a teşekkürler Pınarhisar'ın gerçek sorunları ile ilgileniyor sağolsun , alalım tabı gerı meslek yuksek okulunu Bu okulun herkese faydası var bu değerini kıymetini bilelim lütfen !!! saygılarımla Aydın SEZEN