26
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

MHP seçimde iddialı

MHP Pınarhisar İlçe Teşkilatı 29 Mart Yerel Seçimlerine güven veren, genç bir belediye başkan adayı ve çizgisinden ödün vermeyen dinamik kadrosu ile girmeye hazır.

MHP'nin Belediye Başkan Adayı Recai Ertuğral 1972 Pınarhisar doğumlu, meslek lisesi elektronik bölümü mezunu.

Evli ve 2 çocuk babası Ertuğral, 90'lı yılarda Pınarhisar'da Uzman Çavuş olarak da görev aldı ve bu görevinde üstün hizmet belgeleri ve takdirnameler aldı.

Yaklaşık 10 yıldır Trakya Oto Cam Fabrikasında çalışan Ertuğral ; "40.yılımızda partimizi temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum, dürüst siyaset ve hizmet prensiplerimizle, dinamik kadromuzla Pınarhisar'a hizmet için biz de varız" diyerek seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Önceki akşam MHP ilçe binasında toplanan üyeler de, Belediye Başkan Adayları Recai Ertuğral ile birlikte yaptıkları açıklamada; MHP'nin kuruluşunun 40.yılında Pınarhisar'da etik olmayan siyasi manevraların dışında kalarak, kendi çizgilerinde yola çıktıklarını ifade ettiler.

MHP'li üyeler, "2007 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde Pınarhisar'da seçmenlerimizin yoğun ilgisine mazhar olduk. Neticelerde iktidar partisinin tüm olanaklarına rağmen Pınarhisar bazında kafa kafaya sonuç aldık. Bu seçim sonuçlarının verdiği heyecan üzerine yapılan hazırlıklar neticesinde oluşturulan kadrolarımızla Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de arzu ettiği gibi mahalli seçimlere çok büyük önem veriyoruz. Oyların alayına talibiz" dediler.

Son olarak; "Hedefimiz partimizin siyasi düsturu çerçevesinde, seviyeli, kapsamlı, dürüst ve benliğinden ödün vermeden, onurlu ve kişilikli kimliğine yakışır bir şekilde yerel seçimlerde 40.yıl aşkına biz de varız" diyen MHP Pınarhisar ilçe teşkilatını yerel seçimlerde temsil edecek adaylar şöyle;

Belediye Başkan Adayı; Recai Ertuğral

İl Genel Meclis Üyesi Adayları; Hüseyin Olgaçlı, Atilla Cengiz Küez

Belediye Meclis Üyesi Adayları; İhsan Özdeniz, Ozan Kınay, Serdar Çıkı, Sedat Sarıyer, Erdoğan Tekdere, İsmail Burucuoğlu, Adem Ekren, Koray Gezgin

Kontenjan Adayı; Erbil Akgün
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 21:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?