22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Muhtarın Sır İntiharı

Pınarhisar İlçemize bağlı Tozaklı Köyü Muhtarı Yakup Altıntaş’ın şok intiharı herkesi üzdü. Yakınları perişan olan Yakup Altıntaş’ın intihar sebebi hala gizemini koruyor.

Edinilen bilgilere göre 1 ayı aşkın zaman içerisinde birkaç kez ortadan kaybolan ve bir takım sorunlarının olabileceği tahmin dilen Tozaklı Köyü Muhtarı Yakup Altıntaş’ın intihar sebebi hala bilinmiyor. En son 1 haftadan bu yana ortalarda görülmeyen Altıntaş’ın son günlerde içine kapandığı ve hiç kimse ile görüşmediği bildirildi.

Yakınları tarafından; Muhtarın sık sık ortadan kaybolması ve kendisi hakkında kimsenin bilgi sahibi olamadığı bu gelişmeler neticesinde Kaymakamlık tarafından kendisi hakkında yürütülen inceleme ve araştırmalar nezdinde, Altıntaş ile görüşmek üzere güvenlik görevlilerinin(jandarma) Tozaklı Köyü’ne gittiği ve gelişmelerin bu esnada olduğu söyleniyor.

Altıntaş’ın kendisi ile görüşmek isteyen (Jandarma) güvenlik görevlilerinin bu görüşme isteğini kabul etmediğini ve odasına kapandığını söyleyen aile yakınları; “ne olduysa bu esnada oldu ve odasında kendisini vurup intihar etti” dediler. Altıntaş’ın ayrıca bir aile yakınına intihar etmeden önce “birkaç yere zarf bıraktım, gidip onları oradan alın” dediği ifade edildi. Zarfların içerisinde ne olduğu ve ne yazdığı bilinmezken, bu zarfların savcılığa verildiği muhtarın bu sır cinayetinin çözülmesinde söz konusu zarfların çok önemli olduğu belirtildi. Muhtar Altıntaş’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesi, 28 Mayıs 2007 Cumartesi yine evine getirildikten sonra, aynı gün Tozaklı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Altıntaş’ın cenazesine çevre muhitlerden çok sayıda vatandaş katılırken, ailesinin ve yakınlarının çok üzgün oldukları görüldü.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 00:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
canan altıntaş IP: 85.96.92.xxx Tarih : 13.09.2007 18:56:04

ben muhtar yakup altıntaş ın kızıyım haberde yazıldığı gibi babam hakkında yapılan bir inceleme yoktur o gün kendisi jandarmayı çağırmıştırve jandarma görevlilerine bıraktığı zarfları alırmıştır.babam intihar etmeye cok önceden karar vermis bu bize bıraktığı mektuplarda cok daha ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır.Eğer ilgilenirseniz sizi bilgilendirebilirim çünkü çok büyük sorunlarımız var bu konuyla ilgili olaraktan.Telefonum 05384166140