18
Mayıs
2024
Cumartesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Öztürk: “Hizmet için varım”

Pınarhisar'a bağlı Kaynarca Beldesi'nde Işıklar Mahallesi Muhtar Adayı Osman Naci Öztürk, seçilmesi durumunda sadece mahallesine değil tüm Kaynarca'ya hizmet etmek istediğini belirtti.

Tam 932 Seçmeni ile gerek nüfus, gerekse yüz ölçümü olarak Kaynarca'nın en büyük mahallesi durumundaki Işıklar Mahallesi'nden Muhtar Adayı olan Osman Naci Öztürk(50) insanlara çok değer verdiğine dikkat çekerken, 23 yıl Kaynarca İ.Ö.O'nda müstahdem olarak görev yaptığını, bu yüzden çocukları ve gençleri çok sevdiğini, onlara hizmet etmekten zevk aldığını ifade etti.

Halkına çok güvendiğini ve bu yüzden aday olduğunu söyleyen Öztürk, "kendilerine hizmet edebilmek için halkımın desteğini bekliyorum" dedi.

"Muhtarlık; sadece Yeşil Kart çıkarmak değildir" deyen Öztürk Işıklar Mahallesi'ne Muhtar seçilmesi durumunda, mahallesinin asfaltın üst tarafında yer alan arazisine bir çocuk parkı yapmayı düşündüğünü, bu konuda her türlü işlemin halledilmesi adına daha şimdiden birinden söz aldığını dile getirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Öztürk; Azaları Ömer Ertürk, Orhan Çevikbaş, Erol Uğurel ve Hamit Kahraman ile birlikte sadece Işıklar Mahallesi için değil, ellerinden geldiğince tüm Kaynarca halkına hizmet için çalışacaklarını, bu vesile ile gerek idari ve mülki amirlerle, gerekse çevre muhitler ile her türlü bilgi alışverişinde bulunacaklarını ve yaptığı hizmetlerle anılmak istediğini belirtti.

Mahallelerinde mevcut durumda olan ancak şu an kullanılamayan aile parkını da kullanıma el verişli hale getireceğini sözlerine ekleyen Öztürk; şimdiki Işıklar Mahallesi muhtarı Nebahat Gürbüzer'e de saygı ve sevgisinin sonsuz olduğunu ifade ederken, "eşinin rahatsızlığından dolayı Nebahat hanıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 09:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?