22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Parkın Gözdesi Gözleme

Pınarhisar'daki Belediye Ali Özer Parkı'na yolu düşenler burayı gözleme almadan terk edemiyorlar. Özellikle yaz akşamlarında parkın gözdesi durumundaki gözlemelerden alabilmek için yer yer uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, dakikalarca gözleme tezgâhının başından ayrılmıyorlar.

Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı tarafından park içerisine yaptırılan ve aynı zamanda Parka nostaljik bir görüntü de kazandıran gözleme tezgâhında çalışan Fatma Bayram ve Zeynep Kılgı ismindeki bayanlar da vatandaşların gözlemeye göstermiş oldukları ilgiden oldukça memnun görünüyorlar. Fatma Hanım ve Zeynep Hanım; Yaz günleri park içerisinde yapmış oldukları gözlemelere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini, özellikle akşamları gözleme almaya gelen adeta abone olmuş müşterilerinin bulunduğunu ifade ederlerken, hatta gözleme alabilmek için çevre muhitlerden bile gelenlerin olduğunu belirtiyorlar. Gözlemelerden alabilmek için sıraya giren vatandaşlar da; "artık akşamları özellikle gözleme alabilmek için parka geliyoruz" derleken gözelemenin parkın gözdesi olduğunu vurgular gibiydiler.

Bu arada yakın zamanda Pınarhisar Belediye Ali Özer Parkı'nda bulunan gözleme tezgâhının bir benzeri Kaynarca Belediye Başkanı Sayit Uçan tarafından Kaynarca Beldesindeki Parka da yaptırıldı.
S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 13:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?