16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar Derbisinde Tozaklı Poyralı'nın Tozunu Çıkardı

TOZAKLISPOR: 2 POYRALISPOR: 1

SAHA: Pınarhisar
SAAT:13.00
HAKEMLER: Hasan ERİM, Mustafa DOĞRU, Can ÖZTEKİN

TOZAKLISPOR: Gürcan - Çınar, Gökhan, Tuncay, Erdinç - Ümit, Tayfun, Alpay, Ersoy - Tanju, Murat
YEDEKLER: Muharrem(Y.K),Şeref, Coşkun, Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Tali KELEP

POYRALISPOR: Uğur-Ersin, Kadir, Seçkin-Mehmet, Metin, Erkan, Sercan, Önder-Can, Emre
YEDEKLER: Hakan(Y.K), Salih, Hakan, Gökhan, Eren, Metin
TEKNİK DİREKTÖR: Aydın ÇELİK

GOLLER: Mehmet<Kendi kalesine>Tayfun(Tozaklıspor),Sercan(Poyralıspor)
SARI KARTLAR: Gürcan(Tozaklıspor),Salih(Poyralıspor)


Kırklareli Büyükler 2.Amatör Küme maçlarının 6.haftasında B Gurubu'nda üst sıralarda yer alma mücadelesi veren ligin iki iddialı ekibi Tozaklıspor ile Poyralıspor arasında oynanan Pınarhisar Derbisinde rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. 8 Nisan 2007 Pazar günü Pınarhisar Sahası'nda saat 13.00'de karşı karşıya gelen Tozaklıspor ile Poyralıspor takımları oldukça çekişmeli geçen maçta, kıyasıya mücadele ederek kozlarını paylaştılar.

Mücadelenin ilk yarısında Poyralıspor kalecisi Uğur'un yaptığı zamanlama hatasını iyi değerlendiren Tozaklıspor'lu Tayfun'un kaleye doğru gönderdiği topa ters bir kafa vuşu yapan Poyralıspor defans oyuncusu Mehmet topu kendi ağlarına göndedi ve bu golle Tozaklıspor Poyralıspor karşısında 1-0 üstünlük sağlamış oldu.

Maçı ilk yarısı bu sonuçla sona ererken, mücadelenin ikinci yarısında Poyralıspor'un kazandığı köşe vuruşunda, atışı kullanan Secan topu direk olarak Tozaklıspor fileleri ile buluşturdu ve skorda 1-1 eşlitliği sağladı.

Bu golden sonra iki takımda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştılar. Artık maçın sonlarına yaklaşıldığı anda gelişen bir Tozaklıspor atağında Poyralıspor defansının arkasına mükemmel bir şekilde sarkan Tayfun kaleci Uğur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa yerden ve düzgün bir vuruş yaparak takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmazken, bu sonuçla Poyralıspor ligde ilk mağlubiyetini elde etti ve şampiyonluk yolunda büyük bir darbe almış oldu.

Maç sonunda Tozaklıspor Teknik Direktörü Tali KELEP mücadele ile ilgili gaztemize şu açıklamaları yaptı; Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştıklarını ifade eden KELEP, "Her geçen hafta performansımızı daha da yükselterek, bunu sahaya yansıtıyoruz ve takım halinde iyi oynuyoruz."derken, hedeflerinin şampiyon olup 1.Amatör Lige çıkmak olduğunu belirti. Poyralıspor Teknik Direktörü Aydın ÇELİK de sahanın zemininin bozuk oması nedeniyle istedikleri mücadeleyi ortaya koyamadıklarını belirtirken, geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeni ile cezalı durumda olan ve bu hafta takımındaki yerini alamayan başarılı defans oyuncuları Erdi'nin yokluğu nedeniyle oyun tertiplerindeki dengesizliğin de aldıkları mağlubiyette etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 12:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?