16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar Gençlik Spor Kulübü Durmuyor

Pınarhisar Spor'dan sonra ilçede kurulan ikinci bir kulüp niteliğinde olan Pınarhisar Gençlik Spor Kulübü faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe gençlerini kahve köşelerinden kurtarıp, spora yöneltmek ve sosyal faaliyetlerin içerisinde tutmak amacıyla; açtığı sportif kurslar ile gençlere hizmet etmeye devam eden Pınarhisar Gençlik Spor Kulübü Futbol ve Basketbol Okulları ile herkesin takdirini topluyor.

Teknik Sorumluluğunu Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Günay Ünlü'nün üstlendiği yaz aylarında futbol, kış aylarında basketbol branşlarında genç ve yeni yetenekler yetiştirmeyi her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdüren Pınarhisar Gençlik Spor Kulübü; geçtiğimiz günlerde Futbol Yaz Okulu'ndan başarı ile mezun olan öğrencilerine başarı belgelerini vermişti.

Şimdi de Basketbol Kış Okulu olarak gençlere hizmetini sürdürmeye devam eden Pınarhisar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Atakan, amaçlarının herkesi spor yapmaya yöneltmek olduğunu ifade ederken; "bizler her yıl olduğu gibi bu yıl da spor okullarımızda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Futbol Yaz Okulumuzda başarılı olan gençlerimiz belgelerini aldılar, şimdi de havalar müsait olmadığı için kapalı spor salonunda basketbol kurslarımız sürüyor. Gençler için ve öğrenci kardeşlerimiz için oldukça faydalı olduğunu düşündüğümüz bu sportif faaliyetlerimizi sırf gençlerimizi ve öğrencilerimizi kahve köşelerinden, kötü ortamlardan ve alışkanlıklardan uzak tutmak adına sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 23:55:05
Güncelleme :20 Kasım 2007 Salı 00:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?