15
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi'nden Deprem Kursu

Pınarhisar İlçemizde bu güne dek gerçekleştiği sayısız faaliyetlerle ve verdiği kurslarla Halka Hizmeti her zaman ön planda tutan Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 06 - 27 Şubat tarihleri arasında vereceği Deprem Kursu ile faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

İlçe Kaymakamı Kürşat GÜLERYÜZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner ERKENOĞLU'nun da katkılarıyla destek verdikleri Deprem Kursu 6 Şubat 2007 Salı günü başlayacak ve 27 Şubat 2007 Salı günü son bulacak. Pınarhisar Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Arzu ÖZTÜRK tarafından verilecek olan Deprem Kursu Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda icra edilecek ve haftanın 3 günü (Pazartesi-Salı-Çarşamba) 3'er saat olarak verilecek.

İçerik olarak ülke genelinde oldukça önemli konulardan biri olan ve sık sık gündemimizi meşgul eden Deprem Konusu üzerinde verilecek olan bu kurs genel anlamda ilkler arasında gösterilirken, ilginin çok olması bekleniyor. Bizleri kırmayan ve Deprem Kursu üzerine görüştüğümüz Pınarhisar İlçe Halk Eğitim Merkez'nin başarılı Müdürü Levent ÇIKI "Öncelikle bizden her konuda desteğini esirgemeyen İlçemiz Kaymakamı Kürşat GÜLERYÜZ'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Taner ERKENOĞLU'na düzenlemiş olduğumuz Deprem Kursu'na verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum" derken, ülkemiz genelinde gündemden hiç düşmeyen ve sık sık yazılı ve görsel basında karşımıza çıkan Deprem konusunda halkımızı bilinçlendirmek adına bu kursu düzenlemek istediklerini ifade etti.

Bu arada Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenecek olan Deprem Kursu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler, Halk Eğitim Merkezi'nin yeni hizmete açılan internet sitesi olan www.pinarhisarhalkeğitim.com.tr.tc  'yi tıklayarak kafalarında oluşacak sorulara yanıt bulabilecekler. 

                                                                                                 
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 14:37:16
Güncelleme :13 Şubat 2007 Salı 15:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?