16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar Kaymakamı Vatani Görevini Tamamladı

Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar 2006 Aralık ayında başlayan Vatani Görevinin sona ermesinin ardından, geçtiğimiz günlerde Pınarhisar'daki görevine kaldığı yerden devam etmek üzere başladı.

2005 Yılında Bingöl Karlıova Kaymakamı iken Pınarhisar İlçemize atanan ve ilçede birçok önemli işler yapan, özellikle ilçede yapılan her türlü sosyal etkinliklerde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakam Erkan Çapar, bilindiği üzere 2006 yılı Aralık ayında Pınarhisar'da görev yaptığı Hükümet Konağı'nın önünden büyük bir kalabalık eşliğinde davullu-zurnalı bir uğurlama ile askere yollanmıştı.

Vatani görevini yedek subay olarak tamamlayan Kaymakam Çapar, tam bir yıl süren askerlik hizmetinin ardından geçtiğimiz günlerde Pınarhisar İlçe Kaymakamlık görevini yeniden sürdürmeye başladı. Kaymakam Çapar Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu'nun Pınarhisar'dan tahliye edilip Kırklareli'nin Kavaklı İlçesi'nde faaliyetini sürdürmeye başlamasının ardından Yüksekokul öğrencilerine sürekli destek olmuş ve Yüksekokul İnşaatının Pınarhisar'da temellerinin atılmasında öncülük yapan önemli isimlerin en başında yer almıştı.

Bizler Kenthaber Ailesi olarak Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar'a Vatani Görevini tamamlamış olmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yeniden devraldığı Pınarhisar İlçe Kaymakamlığı görevinde başarılarının devamını diliyoruz.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 21:59:54
Güncelleme :13 Aralık 2007 Perşembe 22:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?