22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar Spor Camiası kenetlendi

23 Ocak 2007 akşamı Kardeşler Restorant'ta düzenlenen yemekte bir araya gelen Pınarhisar Spor camiası kendi sahalarında aldıkları Sinanlı Belediyespor yenilgisini çoktan unuttuklarını belirtirlerken "kimse kusura bakmasın şampiyon biz olacağız" diyerek, rakiplerine mesaj gönderdiler.

21 Ocak 2007 Pazar günü Pınarhisar'da oynanan maçta Sinanlı Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Pınarhisar Spor Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. 23 Ocak 2007 Salı günü akşamı Pınarhisar Spor Yönetimince organize edilen moral yemeğinde, Yöneticisi, Teknik Heyeti ve Futbolcusu ile bir araya gelen Pınarhisar Spor Camiası; hep bir ağızdan her şeye rağmen birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiklerini ve yollarına emin adımlarla devam edeceklerini ifade ettiler. Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın DOĞDU ve Cafer KILIÇ Gazetemize verdikleri demeçte alınan Sinanlı Belediyespor mağlubiyeti ve Pınarhisar Spor'un geleceği ile ilgili konularda duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar. "Alınan Sinanlı Belediyespor mağlubiyeti bizi yıldırmadı, hatta daha da kamçıladı" diyen yöneticiler DOĞDU ve KILIÇ "Artık herşey geride kaldı, bizler ileriye bakmalıyız, önümüzde daha oynanacak 4 maçımız var ve bunların hepsini kendi sahamızda oynayacağız, bizim için final niteliğinde olan tüm bu maçları kazanıp şampiyon olacağız" dediler. Pınahisar Spor olarak Tesisleşme Yolunda da oldukça önemli adımlar attıklarını ifade eden yöneticiler, "Teknik Heyetimize ve Futbolcularımıza güveniyoruz, geçen yıl kıl payı kaçırdığımız Şampiyonluğa bu yıl mutlaka ulaşacağız, Süper Lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dediler.

Pınarhisar Spor bu hafta (28 Ocak 2007-Pazar) Kendi sahasında Kaya Spor ile karşılaşırkan, sonraki haftalarda da sırasıyla; Kavaklıspor(04 Şubat 2007), Büyük Mandıra Adaspor(11 Şubat 2007) ve son hafta Pehlivanköy Spor(18 Şubat 2007) ile yine kendi sahasında karşı karşıya gelecek.
.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 09:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?