30
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisar'ın Vizyonu Değişecek

AltınEken Petrol Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınkaya, Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'nde faaliyete geçirecekleri Tempo Petrol San. ve Tic.Şti. Shell Akaryakıt İstasyonu ile ilçenin vizyonuna büyük katkıda bulunacaklarına dikkat çekerken, profesyonel işletmecilik anlayışı ile Pınarhisar'da fark yaratacaklarını belirtti.

İstanbul merkezli olan AltınEken Petrol Şirketleri Grubu Velimeşe, Saray, Vize, Kömürköy, Çövenli, Akpınar, Kışlacık, Pamukova-Sakarya ile devam eden istasyon ağını Pınarhisar’da açmış oldukları Shell Akaryakıt İstasyonu ile daha da genişletti. Taşıt tanıma, Türkcell araç takip sistemleri, Otomasyon ve Kamera sistemleri bayilikleri de bulunan grup 100’ün üzerinde kişiye istihdam sağlamaktadır. 15 araçlık taşıma filosu ile ülke sathına yayıldıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Altınkaya; genç müşteri portföyü ve akaryakıt sektörünün lider dağıtım şirketlerinin (Petrol Ofisi, Shell, Opet, Turkuaz) bayisi olan grubun ikinci kuşak temsilcilik organizasyonlarının her safhasında titizlikle çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Altınkaya ayrıca 12 Haziran 2008 Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirecekleri görkemli açılışa Eyüp Belediyesi Mehter Takımı ve Türkiye’nin tanınmış önde gelen 10 mankeninin de renk katacağını belirtti. Festival havasında gerçekleştirilecek açılışta ayrıca çeşitli standlar da kurulacak.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 10:07:11
Güncelleme :7 Haziran 2008 Cumartesi 00:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?