20
Mayıs
2024
Pazertesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisarlı Şoförler Yasta

Selahattin DuymazGeçtiğimiz hafta sonu İstanbul Otobanında Kanal D Binasının önünde yaşanan üzücü olayda iki arkadaşını kaybeden S.S.11 No.lu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne bağlı şoförler yasta.

17 Şubat 2008 gecesi Pınarhisar’dan Mersin'e yük götürmek için hareket eden 8 Tır şoföründen Tamer Başol’un (37), 39 DA 794 Plakalı aracının arıza yaptığı, Selahattin Duymaz (50) isimli arkadaşının 39 AL 939 Plakalı aracı ile Başol'a yardımcı olmak için durduğu, yine aynı guruptan ve arkadaşları olan Seçkin Kaynakçı’nın (52) da onlara yardım etmek amacıyla 39 DC 488 Plakalı aracı ile durmak istediği sırada, zeminin kaygan olması sebebiyle duramayarak, önünde park etmiş halde bulunan Başol'un aracına çarptığı belirtildi. Bu çarpma ile kendisine aracının önünde arızayı gidermeye çalışmak için uğraşan Başol ve Duymaz'ın tırın altında kaldıkları ve tüm müdahalelere rağmen hayatlarını yitirdikleri belirtildi. 

Tamer BaşolPınarhisar İlçesi Yenice Beldesi nüfusuna kayıtlı olan ve Pınarhisar'da ikamet eden Tamer Başol'un naaşı 18 Şubat 2007 günü Yenice'de toprağa verilirken, arkadaşıyla aynı kaderi paylaşan ve Demirköy Nüfusuna kayıtlı olup, Pınarhisar'da ikamet eden Selahattin Duymaz'ın naaşı da aynı gün Pınarhisar Burgaz Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Çok sevdikleri iki değerli arkadaşlarını kaybeden Başol ve Duymaz'ın şoför arkadaşları Pınarhisar Cumhuriyet Meydanı'nda sürekli buluştukları mekâna siyah kurdele bağlayarak yas tutuyorlar.

Bizler de Kenthaber ailesi olarak S.S. Pınarhisar 11 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin acılarını paylaşırken; Tamer Başol ve Selahattin Duymaz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm dostlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 00:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yalcin HIKMET IP: 217.227.57.xxx Tarih : 23.02.2008 00:44:38

sevgi ve saygilarimla... almanyadan cok ama cok üzüldügümü belirterek basliyorum yazima...polis olan kardesimden duydum olayi ve cok üzüldüm...bir kac zamandir kenthaber sitesine giremiyordum bugun haberim oldu...duygularimi anlatmak hic kolay degil..tamer abi seni cok özliycez...allahtan rahmetler diliyorum tüm dualarim senin...tanimasamda selahattin abiyede allahtan rahmet...ailelerinede bas sagligi ve cok sabirlar...