16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisarspor Aradığı Hocayı Buldu

Kırklareli 1.Amatör Ligi A Grubu'nda 2006-07 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan ve bu yıl Kırklareli Süper Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Pınarhisarspor Tecrübeli Teknik Adam Turhan Gökbayrak ile anlaştı.

Süper Lig yolunda başarılı bir sezon geçirmek isteyen Pınarhisarspor 5 sezon birlikte çalıştığı Teknik Direktör Ali Erpehlivan ile yollarını ayırmış ve yeni bir çalıştırıcı arayışına girmişti. Takımın başına getirmeyi düşündüğü bir kaç isimle görüşen Pınarhisarspor Yönetimi sonunda aradığı hocayı buldu ve takımı tecrübeli çalıştırıcı Turhan Gökbayrak'a teslim etti. Aslen Kırklareli'li olan Turhan Gökbayrak evli ve 3 çocuk babası. 30 Yılı aşkın zamandır futbolun içinde olan Turhan Hoca'nın kariyeri oldukça parlak. 1969-73 yılları arasında Kırklarelispor formasını da giyen Turhan Hoca Kocaeli,Bursa ve Yalova'da bir çok takımda teknik adamlık yapmış, Kırşehir Spor'da da yardımcı antrenör-teknik sorumlu görevini üstlenmiş.

Pınarhisarspor için oldukça iyi şeyler düşünen tecrübeli çalıştırıcı; öncelikle alt yapıya önem vereceğini ifade ederken, Süper Lig için de Pınarhisarspor'un sezonu en iyi yerde tamamlayacağından emin. Takımdan ayrılan oyuncuların yerine ve ihtiyaç duyulan bölgelere alıcak yeni oyuncularla eksikliklerin giderileceğini belirten Turhan Hoca; "Şu an transfer görüşmelerimiz sürüyor, mevcut kadroya gerekli takviyeler yapılacak" derken, Pınarhisar'da zamanla futbolda güzel şeylerin olacağını sözlerine ekledi.

Bu arada geçtiğimiz sezon Pınarhisarspor'un kadrosunda yer alan ve şampiyonlukta önemli katkıları olan oyunculardan Osman Çorumspor ile anlaşırken, Ahmet ve Nail de Edirne Ayşekadınspor ile sözleşme imzaladılar.
S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 13:02:13
Güncelleme :13 Ağustos 2007 Pazartesi 00:30:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
caner IP: 88.230.27.xxx Tarih : 6.09.2007 13:31:30

pınarisara başarılar dilerim bu sezonda