22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisarspor Bildiğiniz Gibi

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Vizespor ile karşılaşan Pınarhisarspor yine 3 puanla tanışamadı. Maç öncesinde takım kadrosunun oluşumu sırasında, geçen yılki kadroda sürekli yer alan, ancak bu yıl yedek kalan bazı futbolcuların duruma tepki göstermesi Pınarhisarspor kafilesi'nde kısa süreli bir gerginliğe neden oldu.

SAHA:Vize Belediye Stadı
TARİH:14 Ekim 2007
HAKEMLER:Hasan Erim,Hüseyin Kaya,Okan Kurt

VİZESPOR:Emre-Eyüp,Ahmet,Muzafer,Mehmet-Barış,Hüseyin,Gökhan,Yasin-Coşkun,Kayhan
YEDEKLER:Galip,Serdar,Mert,Recep,Görkem,Seçkin
TEKNİK DİREKTÖR:Yusuf Coşkun

PINARHİSARSPOR:Kaan-Turgay,Ünal,Gürkan-Can,Emrah,Hüseyin Karaca,Aziz,Galip-Nail,Erçin
YEDEKLER:Resul,Gökhan,Seyit,Tolga,Uğur,Nevzat,Orçun
TEKNİK DİREKTÖR:Yusuf Şişkolar

GOLLER:Yasin-Dk.82(Vizespor)-Nail-Dk.15(Pınarhisarspor)
SARI KART:Hüseyin,Gökhan,Coşkun(Vizespor)-Turgay,Ünal,Emrah,Hüseyin Karaca,Aziz(Pınarhisarspor)
KIRMIZI KART: Yok

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

Maç öncesi Şırnak'taki hain saldırıda hayatına kaybeden şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, her iki takım oyuncuları da sahaya kollarına siyah bant takarak çıktı. Maç Pınarhisarspor Takımının vuruşu ile başladı. Mücadelenin başında her iki takım oyuncuları da temkinli bir oyun sergilediler. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçerken, maçın 15 dakikasında Pınarhisarspor Takımı’nın golü geldi. Sağ taraftan Erçin ile geliştirdiği atakta Vizespor kalesine tehlikeli bir şekilde gelen Pınarhisarspor Nail'in takipçiliği ile 1-0'ı yakaladı. Erçin'in sağdan sert şutunu Vizespor kalecisi Emre yalnızca çelebildi. Top ceza alanı içerisinde Nail'in önüne düştü ve bu oyuncunun düzgün ve yerden sert şutu ile Pınarhisarspor 1-0 üstünlük sağalmış oldu. Bu dakikadan sonra Vizespor Takımı daha atak bir oyun sergileyip Pınarhisarspor kalesinde gol aradı. Ancak Pınarhisarspor kalecisi Kaan Vizespor forvetlerine gol izni vermedi. Pınarhisarspor'un aldığı 1 puanda büyük pay sahibi olan Kaan, yaptığı başarılı kurtarışlarla adeta maçın kahramanı idi. Mücadelede ilk yarı Pınarhisarspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

PINARHİSARSPOR 3 PUANA HASRET
İkinci yarıya Vizespor takımı başlarken, mücadelenin ikinci yarısı büyük heyecan içerisinde geçti. Vizespor forveti beraberlik golünü bulmak için Pınarhisarspor kalesini adeta abluka altına aldı. Maçın adamı Pınarhisarspor kalecisi Kaan yaptığı bir birinden güzel kurtarışlarla, Vizespor'un mutlak gol pozisyonlarını etkisiz hale getirdi. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı mücadelede, maçın hakemi Hasan Erim sık sık elini cebine atmak zorunda kaldı. Vizespor'dan Hüseyin,Gökhan ve Coşkun, Pınarhisaspor'dan da Turgay,Ünal,Emrah,Hüseyin Karaca ve Aziz sarı kart gören oyuncular oldular.. Maç boyunca yerinde duramayan Vizespor Teknik Direktörü Yusuf Coşkun, Gökhan'ın yerine Görkem'i, Kayhan'ın yerine de Serdar'ı oyuna sokarak beraberlik golünü bulmak adına tüm kozlarını kullandı. Herkes maçın 1-0 Pınarhisarspor'un üstünlüğü ile sona ereceğini beklerken, maçın 82. dakikasında gelişen bir Vizespor atağında Yasin attığı mükemmel golle skorda 1-1’ lik eşitliği sağladı. Tek toplarla yapılan 3 pasla Pınarhisarspor ceza sahasına giren Yasin'in vuruşunda top önce direğe çarparak sonra da Pınarhisaspor ağları ile buluştu. Maç boyunca mükemmel kurtarışlar yapan Pınarhisarspor kalecisi Kaan’ın yaptığı son hamle yetersiz kaldı ve Vizespor'un golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra her iki takımında geliştirdiği ataklar büyük heyecan yarattı, ancak sonuca etki etmedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

İlk haftayı maç yapmadan geçen, ikinci haftada kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Sakızköyspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Vizespor, bu beraberlikle puanını 4’e çıkardı. Sezonun ilk haftasında Kırklarelispor’a 3-1 yenilen, ikinci hafta Ahmetbey Sahası’nda Güvenspor önünde uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçta bir penaltı atışından yararlanamayan ve son dakikalarda yediği şok golle 3 puanı kaçıran Pınarhisarspor bu hafta da aynı şoku yaşadı. Vizespor karşısında mücadeleyi uzun süre 1-0 önde götüren Pınarhisarspor Takımı yine maçın sonları yaklaşırken, 82. dakikada Yasin’in golüne engel olamadı ve Vize’de de 2 puan bırakarak bu hafta da 3 puanla tanışamadı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 15:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yalcin hikmet IP: 217.227.40.xxx Tarih : 21.10.2007 02:39:49

herkeze selamlar saygilar.simdi okudum pinarhisar spor vize spor macinin yorumunu ve cok uzuldum.ahmetbey ve vize maclarinda son dakikalarda birakilan puanlar uzucu.yilbasinda allahin izni ile oradayim umarim idmanlariniza katilirim hocamizin izni ile azda olsa moral olurum arkadaslarima.cok uzaklardan kucak dolusu sevgiler umarim hersey cok daha guzel olur.benimde yarin macim var ama kalbim hala siyah kirmizi yani her mac kalbim sizlerle.gorusmek dilegi ile....