30
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisarspor Yönetiminin Vefasızlığı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi Takımlarından Pınarhisarspor Kulübü'nün 2007–2008 Sezonunda oynayacağı son maça alınmayan eski kulüp yöneticilerden Muzaffer Önkol(50) oldukça üzgün.

Uzun yıllar Pınarhisarspor Kulübü'nde yöneticilik yapan ve Pınarhisarspor'un her şeyiyle ilgilenen eski yöneticilerden Muzaffer Önkol; 24 Şubat 2008 günü Babaeski Sahasında oynanan Babaeskispor-Pınarhisarspor Süper Amatör Futbol Ligi mücadelesini seyretmek için bir gurup sporsever ile birlikte hazırlandıklarını, ancak Pınarhisarspor Yöneticilerinin haberleri olduğu halde araçları başka yollardan götürerek kendisini ve diğer taraftarları almadıklarını ifade ederken; "Pınarhisarspor Yönetiminin yaptığı bu vefasızlık beni çok üzdü" dedi.

Yıllardır büyük zevkle ve gururla Pınarhisarspor Kulübü'ne hizmet ettiğine dikkat çeken Önkol; "Pınarhisarspor Yönetiminde görev aldığım süre içerisinde çok sayıda yönetici ve teknik adamla aynı çatı altında bulundum. Kar-kış, sıcak-soğuk demeden Pınarhisarspor'un başarısı için mücadele ettim, kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum ama, son zamanlarda bana yapılan bu vefasızlık beni derinden üzdü. Zamanında yağmur çamur demedik sahaya bayrak astık, takım için yardım amacıyla takvim sattık, ancak tüm bunlara rağmen şimdiki yönetimin bana yapmış olduğu bu talihsiz olayı şiddetle kınıyorum" dedi. 

Geçen yıl Pınarhisarspor'un 1.Amatör'de Şampiyon olduğu zaman düzenlenen geceye kendisinin çağırılmadığını ve bu duruma da çok içerlediğini belirten Önkol, son birkaç yıl bir takım sağlık sorunları yaşadığını, fakat Pınarhisarspor yönetiminin kendisine bir geçmiş olsuna dahi gelmediğini de sözlerine eklerken, son olarak "böyle yöneticilik olmaz, böyle vefasızlık olmaz, haberleri olduğu halde bizi bırakıp da araçları başka yoldan Babaeski’ye götüren tüm yöneticileri, bu hareketinden dolayı tekrar tekrar şiddetle kınıyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 11:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?