15
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Pınarhisarspor Yusuf Şişkolar'a Emanet

Bu yıl Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Pınarhisarspor Futbol Kulübü'nü bundan böyle Tecrübeli Teknik Adam Yusuf Şişkolar çalıştıracak.

Bilindiği üzere Pınarhisarspor Kulübü; Ağustos ayı içerisinde takımın başına Turan Gökbayrak'ı getirmiş ve geçtiğimiz hafta da ani bir gelişme sonrasında Turan Hoca'nın görevine son verilmişti. İşte tüm bu yaşananların ardından Pınarhisarspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenmekteydi. 30 Eylül 2007 Pazar günü Kırklarelispor ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Pınarhisarspor fazla zaman kaybetmeden tecrübeli bir isimle anlaştı.

Pınarhisarspor'un yeni Teknik Patronu bundan böyle Yusuf Şişkolar. Yusuf Şişkolar'ın hayatı futbolla dolu. 70'li yıllarda Kırklarelispor Alt Yapısı'nda futbolla tanışan Yusuf Hoca evli ve iki çocuk babası. Eşi Gülcan Şişkolar ev hanımı, çocukları Osman ve Sancar Üniversite öğrencisi olan tecrübeli çalıştırıcı, 20 yıl çeşitli takımlarda top koşturmuş. Kırklarelispor, Sakaryaspor, İzmit Kâğıtspor ve Edirne spor formalarını başarı ile terleten Şişkolar Teknik Adamlık kariyerine de 1990 yılında yine ilk göz ağrısı Kırklarelispor'da başlamış. Kırklarelispor ile 1994–95 Futbol Sezonu'nda 3.Lig'e çıkma başarısı gösteren Yusuf Hoca son 4 yıl Kırklareli Sanayispor'da görev aldıktan sonra şimdi de ani bir gelişme ile Pınarhisarspor'un başına getirildi. 

Pınarhisar halkının spora özellikle futbola olan ilgisinin ve desteğinin kendisini cezbettiğini ve Pınarhisarspor'un başına gelmesinde bu durumun önemli rol oynadığını ifade eden Yusuf Şişkolar, ilk hafta Kırklarelisor ile oynayacakları maçın önemini bildiklerini ifade etti. Yıllardır Kırklarelispor'un içerisinde bulunan Şişkolar eski takımına karşı mücadele edecek olmasından dolayı biraz heyecanlı olduğunu, ancak prensiplerinde duygusallığa kesinlikle yer olmadığını belirtirken; “Bizler profesyoneliz, böyle anlarda duygusallığa hiç gerek yok, takımda görev alacak olan arkadaşların kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine ve Kırklarelispor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Bu sezon hedeflerinin zirveye oynamak olduğunu da dile getiren tecrübeli çalıştırıcı ayrıca; “Amacımız kısa süreli geçici başarılar elde etmekten maada, uzun süreli bir başarı ortamı yaratmak, bu konuda yönetim kurulumuz elinden gelen özverili çalışmayı gösteriyor. İmkânlar her şey için elverişli, her konuda gösterdikleri destek için yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 13:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
caner IP: 88.224.191.xxx Tarih : 1.10.2007 12:34:00

süleyman abi haberlerini artık netten takip ediyoruz pınarhisarsporun başarı haberlerinini bekliyoruz.insallah şampiyonluk olur yine pinarhisarspordan