22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Şampiyonu Son Hafta Maçları Belirleyecek

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi B Grubu'nda şampiyon son hafta oynanacak maçlarla belli olacak. 27 Mayıs 2007 Pazar günü Pınarhisar Sahası'nda saat 14.00’deoynanan maçta Lider Emirspor Eskitaşlıspor’u 7-0 yendi. 2.sıradaki Tozaklıspor da yine Pınarhisar Sahası'nda saat 16.00’da oynanan maçta Poyralıspor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıdı. Tozaklıspor takımı Tozaklı Köyü Muhtarı Yakup Altıntaş’ın intihar ederek yaşamına son vermesi nedeniyle sahaya kollarına siyah bant takarak çıktı.

Ligde bu güne dek oynadığı 13 maç sonrasında 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan ve 41 gol atıp 13 gole engel olamayan Emirspor 32 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. Son hafta kendi evinde Poyralıspor ile karşılaşacak olan Emirspor maçı kazandığı takdirde şampiyon olacak. Oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 2.sırada yer alan Tozaklıspor ise attığı 38 gole karşılık kalesinde sadece 8 gol gördü. Topladığı 31 puanla Emirspor'un hemen ardından 2.durumda olan Tozaklıspor takımı son hafta Pınarhisar Sahası'nda Cevizköyspor ile mücadele edecek. Tozaklıspor maçı kazanması durumunda Ahmetbey Sahası'nda oynanacak olan Emirspor-Poyralıspor maçının neticesine göre ligdeki durumu belli olacak. Emirspor'un Poyralıspor'a puan kaybetmesi durumunda ise Tozaklıspor Takımı Cevizköyspor'u mağlup ederse şampiyon olacak. Emirspor’un Cevizköyspor mücadelesinden 3 puan alması durumunda Tozaklıspor ile Cevizköyspor arasında oynanacak maçın skoru ne olursa olsun Emirspor B Grubu’nda Şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. 2. sıradaki yeri garanti olan Tozaklıspor ise diğer iki gruptan gelecek ikinciler ile play-of ‘ta mücadele ederek 1.Amatöre çıkma şansı arayacak.

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi B Grubu’nda son hafta maçları 4 Nisan 2007 Pazar günü oynanacak . Emirspor ile Poyralıspor maçı Ahmetbey Sahası’nda oynanırken, Tozaklıspor ile Cevizköyspor ise Pınarhisar Sahası’nda karşı karşıya gelecekler.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 15:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAYATİ YENER IP: 88.235.23.xxx Tarih : 2.06.2007 01:57:05
Tozaklı Köyü Muhtarı YAKUP ALTINTAŞ ın vefatından dolayı, Poyralıspor maçında sahaya bir vefa örneği göstererek siyah bantla çıkan Tozaklıspor yönetici ve sporcularını tebrikeder, bukadar çok yaklaştıkları 1.Amatör yolunda kendilerine başarılar diliyorum.