19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Sarıçam Pınarhisar'da

Sarıçam; Pınarhisar tercihini yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu Pınarhisar Parkı’nda karşılaştığımız AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam 29 Mart yerel seçimlerinde Pınarhisar’da CHP adayı Mustafa Cingöz’ün galip gelmesini Pınarhisar halkının tercihi olduğunu ifade ederken; “Pınarhisar halkı bir beş yıl CHP Belediyeciliği ile yaşamını sürdürmeyi tercih etmiştir” dedi.

Eşi Nihal Hanım ile Pınarhisar Belediye Parkı’nda bir hafta sonu geçirmek istediklerini dile getiren Sarıçam; AKP Yönetimi olarak Pınarhisar’a sayısız hizmetler yaptıklarını ve hizmete devam etmek niyetinde olduklarını, ancak Pınarhisar’ın bir beş yıl bu şekilde beklemek zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

Pınarhisar’da ki yüzme havuzunun ve Belediye Parkı’nın Trakya’da eşi benzeri olmadığına da dikkat çeken Sarıçam’ın Pınarhisar AKP İlçe Teşkilatının yeniden yapılandırılması için ilçede bulunduğu sanılıyor.
 

Süleyman Karael / Pınarhisar - Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 14:27:05
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 12:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pınarhisar IP: 78.183.85.xxx Tarih : 27.07.2009 22:50:58

sayın mılletvekılımız bence hatalı kelımeler kullanmıs 5 yıl pınarhısar boyle beklıcekmıs o 5 yıl sonra sız nerde olacaksınız onun hesabını yapmaya baslasanız ıyı olur sayın vekılım...bu dusunceyle bır yere varmazsınız sız sımdıkı beledıye baskanına da yardım etmeyı denesenız bence daha guzel olur ve de takdır edılırsınız sıze de yakısan budur saygılarımla....