16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Toplu Sünnet Şölenine Yoğun İlgi

Pınarhisar Belediye Başkanlığı'nın organizatörlüğünde, hayırsever vatandaşların katkıları ile gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 18 Temmuz 2007 Çarşamba günü akşamı Pınarhisar Belediye Ali Özer Parkı'nda icra edilen Toplu Sünnet Şöleni'nde çiçeği burnunda genç sanatçı Erkan da sahne aldı.

Pınarhisar Belediyesi'nce sünnet ettirilen 15 çocuk gece boyunca aileleri ve yakınları ile bol bol eğlendiler. AKP Kırklareli 1.Sıra Millet Vekili Adayı Ahmet Gökhan Sarıçam, AKP İl Başkanı Ahmet İbrikçi ve Çevre ilçelerin Belediye Başkanları ile köy ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı gecede 10 Davul 10 Zurnadan oluşan Ahmet Özden Davul-Zurna Ekibi tüm katılımcılara mükemmel bir müzik ziyafeti çekti. Hemen ardından sahneye çıkan Erkan tüm gençlerin ilgi odağı oldu. Söylediği bir birinden güzel parçaları ile tüm katılımcıları coşturan Erkan hareketli parçalarda sünnet çocuklarına eşlik etti.

Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı ve AKP Kırklareli 1.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Gökhan Sarıçam'ın birer konuşma yaptıkları festival niteliğindeki gecede sahneye son olarak Kırklareli İstasyon-39 müzik grubu çıktı. İstasyon-39 müzik grubu üyeleri çalıp söyledikleri bir birinden güzel nostaljik parçalarla katılımcıları eğlendirdiler.


Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2007 Cuma 10:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?