22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Tozaklı gol oldu yağdı

TOZAKLISPOR : 8 - VİZE ACARSPOR : 0

SAHA : Pınarhisar
SAAT :14:30
HAKEMLER:Fatih PERÇİMLİ, Yusuf YURTSEVER, Cihan KOÇ

TOZAKLISPOR : Gürcan - Çınar, Gökhan, Tuncay, Erdinç - Coşkun(Dk.50 Ümit), Tayfun, Alpay, Ersoy(Dk.75 Ömer) - Tanju, Mehmet(Dk.40 Şeref)
TEKNİK DİREKTÖR:Tali KELEP

VİZE ACARSPOR:Yasin - Mehmet, Ali, Mahir, Erol - Ayhan, Emrah, Sercan, Bahadır - Yavuz, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR:Mehmet SİGA

GOLLER : Tayfun(Dk.30-32-55),Ersoy(Dk.35),Ömer(Dk.82),Ümit(Dk.86),Şeref(Dk.88),Alpay(Dk.90+2)
SARI KARTLAR:Tayfun(Dk.32),Çınar(Dk.70)<Tozaklıspor>
Yasin(Dk.65)<Vize Acarspor>

Kırklareli Büyükler 2.Amatör küme B Gurubu'nda ilk hafta oynanan maçlardan yenilgi ile ayrılan iki ekipten Tozaklıspor ile Vize Acarspor 11 Mart 2007 Pazar günü saat:14.30'da Pınarhisar sahasında kozlarını paylaştılar. Tozaklıspor'un Vize Acarsppor karşısında gol olup yağdığı maçta, takımına 3 gol birden kazandıran Tozaklıspor'lu Tayfun oynadığı güzel futbolla göz doldurdu. Maçı 8-0 kazanan Tozaklıspor ikinci haftada 3 Puanla tanışırken, Vize Aacrspor ikinci haftaytı da gol atamadan ve puansız kapamak zorunda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

*Maça hızlı başlayan taraf Tozaklıspor olurken, Vize Acar defansı Tozaklıspor ataklarına ancak 30 dakika dayanabildi. Bu dakikaya kadar Tozaklıspor'lu Coşkun'un bir şutu da direkten döndü.
*Maçın 30.dakikasında sol tarafta topla buıluşan Tayfun sol çaprazda yaptığı mükemmel vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. *Bu golden iki dakika sonra yine sahneye çıkan Tayfun yine sol taraftan sıfıra indiği sırada topu kaleye gönderdi ve Viza Acarspor kalecisi Yasin'i bir kez daha mağlup ederek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.2-0
*Maçın 35.dakikası oynanırken Ersoy yaptığı düzgün ve işsabetli vuruşla Tozaklıspor'u Vize Acarspor karşısında 3-0 öne geçirdi.Maçın ilk yarısı da bu sonuçla bitti.

İKİNCİ YARIDA SAHNEYE YEDEKLER ÇIKTI

*Maçın ikinci yarısında Tozaklıspor gollerine devam ederken, bu defa Tozaklıspor'un yedekleri sahneye çıktı. Maçın 55.dakikasında ilk yarının yıldızı Tayfun kendisinin 3. takımının 4.golüne imza atarken Tozaklıspor rakibi karşısında durumu 4-0'a taşıdı.

*Tozaklıspor Teknik Direktörü Tali KELEP'in yaptığı akıllı oyuncu değişiklikleri ile Tozaklıspor oyunun sonlarına 4 gol daha sığdırdı. Maçın 82.dakikasında rakip yarı alanının oratasında aldığı topla süratli bir şekilde ilerleyerek Vize Acarspor Kalecisi Yasin ile karşı karşıya kalan Ömer yaptığı sert vuruşla Tozaklıspor'un 5-0 öne geçmesini sağlayan oyuncu oldu.
*86.dakikada Ümit'in attığı golle 6-0'ı yakalayan Tozaklıspor, 88.dakikada Şeref'in ayağından bulduğu golle Vize Acarspor karşısında 7-0 öne geçti.
*Maçın 90.dakikasında Kaptanı Erdinç'in ayağından bir de penaltı atışından yararlanamayan Tozaklıspor, uzatma dakikaları oynanaırken (90+2) Alpay'ın kaydettiği golle durumu 8-0'a getirdi ve maç Tozaklıspor'un Vize Acarspor karşısında almış olduğu 8-0 üstünlükle sona erdi.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 15:37:25
Güncelleme :15 Mart 2007 Perşembe 15:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?