27
Mayıs
2024
Pazertesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Trafik s.o.s veriyor

Pınarhisar trafiği s.o.s veriyor

Pınarhisar’ın merkezinden geçen ana yol, son günlerde yaşanan yoğun araç trafiği nedeniyle s.o.s vermeye başladı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle turizm sektörünün hareketlenmesinin yanı sıra, ilçeye yakın olan çevre muhitlerde bazı yeni sanayi kuruluşlarının hizmete girmesi ile daha da yoğunlaşan Pınarhisar trafiği araç sürücülerine ve özellikle yaya vatandaşlara sıkıntılı anlar yaşatıyor.

Otoban ve E–5 Karayolu haricinde, Kırklareli-İstanbul güzergâhı üzerinde bulunan Pınarhisar ana yolu; özellikle büyük tonajlı araçların sıkça kullandığı bir yol halini almasıyla sorun olmaya başladı.

Araç trafiğinin yoğunluğuna bir de ardı ardına yaşanan trafik kazalarının eklenince, vatandaşlar ilçeye bir çevre yolu gerektiği yönünde görüş birliğine varırlarken, ileriki günlerde Pınarhisar trafiğini daha da sıkıntılı günlerin beklediğine dikkat çektiler.

Bu arada geçtiğimiz günler içerisinde bir bayan sürücünün kullandığı özel oto ile bir motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, önceki gece aynı yol üzerinde yaşanan bir başka trafik kazasında ise; F.K. isimli bayan oto sürücüsü, karşıdan karşıya geçmekte olan 13 yaşlarındaki A.K. ye çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden oldu.

 


 

Süleyman Karael - Pınarhisar / KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 14:50:25
Güncelleme :13 Temmuz 2009 Pazartesi 15:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yenice IP: 78.188.2.xxx Tarih : 18.07.2009 23:49:44

şehir içinden geçen yolun kamyonlar ve tırlar tarafından şuursuzca yüksek hızlarda kullanılması ve trafik ekiplerinin tepkisiz kalması sonucu bu tür acı haberleri daha çok duyacağız gibi geliyor. allah korusun.