19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Trakya Fener’de büyük buluşma

Trakya Fenerbahçe Futbol Okulları’nda eğitim gören öğrenciler ve aileleri toplu halde piknik yaparak birbirlerini tanıma imkânı buldular.

Pınarhisar Cevizköy’deki Cevizlik Mevkiinde gerçekleştirilen ve Fenerbahçe Futbol Okulları Trakya Sorumlusu - Trakya Fener Spor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel tarafından organize edilen piknik neşe içerisinde geçti.

Piknik öncesi günün anısına Pınarhisar Belediyesi Sosyal Tesislerindeki Halı Sahada düzenlenen futbol turnuvasında büyüklerde Pınarhisar Fenerbahçe Futbol Okulu Lüleburgaz Fenerbahçe Futbol Okulu’nu 6-2 mağlup ederken, miniklerde de Lüleburgaz ekibi Pınarhisar ekibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Aynı zamanda Lüleburgaz Fenerium’un açılışının 1.yıldönümünün de kutlandığı piknikte, Başkan İbrahim Dinçel’in yanı sıra, Trakya Fenerbahçe Spor Okulları İdari İşler Sorumlusu ve Trakya Fener Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatma Aykut, Fenerbahçe Spor Okulları Futbol Eğitmeni ve Trakya Fener Spor Kulübü Sportif Direktörü Al Erpehlivan ile Trakya Fener Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özhakan Hakan, spor okulları öğrencileri ve aileleri hazır bulundu.

Birbirinden eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte, öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlenirken, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan İbrahim Dinçel; amaçlarının Fenerbahçe Spor Okulları nezdinde eğitim gören çocukların topluma faydalı, sağlıklı bireyler olmasını sağlamak ve onların branşlarında iyi bir yere gelebilmeleri adına, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak olduğunu belirtti.

Yenilen öğle yemeğinin ardından, Futbol Turnuvasında başarılı olanlara ödülleri verilirken, yönetim kurulu üyesi Özhakan Hakan öncülüğünde yapılan birbirinden ilginç yarışmalarda gerek küçükler, gerekse minikler gönüllerince eğlendiler.

Trakya Fenerbahçe Spor Okulları İdari İşler Sorumlusu ve Trakya Fener Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatma Aykut gün boyunca herkesle yakından ilgilenirken piknik sonunda tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 23:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?