19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Vergi haftası törenlerle kutlanıyor

Vergi Haftası tüm yurtta olduğu gibi, Pınarhisar'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu yıl 23 Şubat–1 Mart 2009 tarihleri arasında icra edilen Vergi Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenin ardından, Malmüdürlüğü hizmet binasında kutlamalar devam etti.

Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunması ile start alan 20.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Pınarhisar Malmüdürü Leyla İnan günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Malmüdürü İnan konuşmasının ardından, kendi kaleminden Vergi Haftası ile ilgili bir de şiir okuyarak etkinliklere renk kattı.

Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul 7/A Sınıfı öğrencilerinden Mehmet Poray Vergi Haftası ile ilgili yazdığı ve birincilik aldığı şiirini Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarda da okudu ve kendine Malmüdürü Leyla İnan tarafından birincilik ödülü verildi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalara Pınarhisar Malmüdürü Leyla İnan, Gelir Şefi Ayşe Pehlivanoğlu, Malmüdürlüğü personeli ve çeşitli daire ve birim amirlerinin yanı sıra, ilçedeki okullardan öğrenciler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra hep birlikte Malmüdürlüğü hizmet binasına geçilerek, burada Gelir Şefi Ayşe Pehlivanoğlu tarafından konuk edilen öğrencilere Gelir Servisi tanıtıldı ve Yoklama Memuru Altan Bölükbaşı tarafından çeşitli bilgiler verildi.

Malmüdürü Leyla İnan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin okullarına gitmesinin ardından, Malmüdürü İnan kutlamaları gün boyu makamında kabul etmeye devam etti.

Vergi Haftasının ikinci gününe denk gelen 24 Şubat Salı günü Malmüdürlüğünce ilçedeki esnaflar ziyaret edilecek.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 09:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?