16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Yeni Transferler Göz Doldurdu

Kırklareli 1.Amatör Ligi'nde 2006–07 Sezonunu şampiyonlukla kapatarak, bu yıl Süper Amatör Lig'de oynayacak olan Pınarhisarspor kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Adam sorununu Tecrübeli isim Turhan Gökbayrak ile anlaşarak çözen Pınarhisarspor transferde de oldukça hızlı gidiyor. Kadrosuna kattığı yeni isimlerle Süper Lig'de zirveyi hesaplayan Pınarhisarspor Futbol Takımı önceki gün Babaeskispor ile oynadığı maçı 6–0 kaybetmesine rağmen yeni transferlerin formu yönetimi memnun etti.

Babaeskispor : Selim-Deniz,Can,Dinçer,Göksel -Uğur,Gökhan,Tarık,Hakkı - Yiğit,İskender
Yedekler : Furkan, Ali, Koray, Bayram, Selçuk
Teknik Drektör : Bilgin Erdem

Pınarhisarspor (1.Yarı) : Emre-Adem,Turgay,Orçun-Fatih(Yunus),Hayati,Emrah,Resul,Selim-Gürkan,Tunay
Pınarhisarspor (2.YARI): Oğuz-Tolga,Hüseyin Bölükbaşı,Gürkan Ünal,K.Hüseyin,Can,Nevzat,Aziz-Uğur,Elçin

YENİLER İN - ESKİLER OUT
Pınarhisarspor Takımı'nda eski oyunculardan oluşan kadro ilkyarıyı Babaeskispor karşısında 4-0 yenik kapatırken, yeni transferlerden oluşan ve ikinci yarı sahaya çıkan kadro eskilere oranla daha kontrollü bir oyun sergiledi ve biri penaltıdan olmak üzere sadece 2 gol yedi.

PINARHİSARSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR: Kaleci
Kaan(Kavaklıspor), Kaleci Oğuz (K.Eli Yetiştirme Yurdu), Aziz(Orhangazi Hürspor), Gökhan(Çatalzeytinspor),Ünal(Kayaspor), Gürkan, Elçin, K.Hüseyin, Nevzat, Can(K.Eli Sanayi Spor).

Bu arada Edirne Ayşe Kadın Spor ile anlaşan Nail'in yeniden Pınarhisarspor forması giyeceği söylenenler arasında yer alıyor.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 13:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?