16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Pınarhisar'da yangın panik yarattı

Pınarhisar İlçemizde 24 Ocak 2007 Çarşamba günü öğle saatlerinde bir anlık dalgınlık sonucu meydana gelen yangın havanın da rüzgarlı olması nedeniyle büyük panik yarattı. Orta Mahalle Salih Bilinme Caddesinde bulunan A.A'ya ait binanın 3. katında çıkan yangının, hane halkının evde bulunmadıkları bir anda sobadan çıkan kıvılcımların sebebiyet vermesi sonucu oluştuğu belirtildi. Yangın olay yerine gelen Pınarhisar Belediyesi'ne ait İtfaiye Ekiplerince yandaki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Gelişen yangın olayını çok sayıda vatandaş şaşkın ve meraklı gözlerle izlerken, Pınarhisar İlçe Kaymakamı Kürşat GÜLERYÜZ, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çalışanları,Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve İş Bankası Müdürü de olay yerinde idi.

İlçe Kaymakamı Kürşat GÜLERYÜZ bir süre evi yanan mağdur vatandaş ile görüştü ve yangının kontrol altına alınmasının ardından olay yerinden ayrıldı. Yangın anında evin bir odasının tamamen yandığı ifade edilirken, yangının diğer odalara ve çevre binalara sıçramadan kontrol altına alınması sevindirici bir durum olarak karşılandı.

Öte yandan aynı saatlerde ilçede Bayan Kuaförü olarak bilinen bir işyerinde Elektrikli Soba yüzünden başka bir yangın daha meydana geldiği söylenenler arasında yer alıyor.
Süleyman KARAEL
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 10:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurdan gul IP: 83.67.75.xxx Tarih : 27.01.2007 14:24:34
lutfen biraz daha dikkatli olalim cunku bir anlik dikkatsizlik insani ve cevresindekileri bir daha donusu olmayan pismanliklara surukleyebiliyor. herkese gecmis olsun..