22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Pınarhisar'da gol yağmuru

21 Ocak 2007 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Sinanlı Belediyespor'a 2-1 yenilen ve bunun ardından alınan olağan üstü bir kararla; 23 Ocak 2007 Akşamı Kardeşler Resaurant'ta Düzenlenen Moral ve Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Gelen Pınarhisar Spor Camiası yaptıkları Birlik-Beraberlik Toplantısının mükafaatını bu hafta oynadıkları Kırklareli Kaya Spor Maçında aldılar. Pınarhisar Spor'un 11_2 galibiyeti ile biten maç sonrası Pınarhisar Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın DOĞDU ve Cafer KILIÇ; "KİMSE KUSURA BAKMASIN ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ" diyerek rakiplerine bir de mesaj gönderdiler.

21 Ocak 2007 Pazar günü Pınarhisar'da oynanan maçta Sinanlı Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Pınarhisar Spor, bu hafta oynadığı maçta Kırklareli Kaya Spor'u gole boğdu. 23 Ocak 2007 Salı günü akşamı Pınarhisar Spor Yönetimince organize edilen moral yemeğinde, Yöneticisi, Teknik Heyeti ve Futbolcusu ile bir araya gelen Pınarhisar Spor Camiası; hep bir ağızdan her şeye rağmen birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiklerini ve yollarına emin adımlarla devam edeceklerini ifade etmişlerdi. 28 Ocak 2007 Pazar günü Pınarhisar'da oynadıkları Kırklareli Kaya Spor maçı sonrası görüştüğümüz Pınarhisar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın DOĞDU ve Cafer KILIÇ Gazetemize verdikleri demeçte alınan Sinanlı Belediyespor mağlubiyeti, Kaya Spor Maçı ve Pınarhisar Spor'un geleceği ile ilgili konularda duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar. "Alınan Sinanlı Belediyespor mağlubiyeti bizi yıldırmadı, hatta daha da kamçıladı, bu hafta oynadığımız maçta Kırklareli Kaya Spor'u 11 - 2 gibi farklı bir skorla yenerek bunu ıspatlamış olduk" diyen yöneticiler DOĞDU ve KILIÇ "Artık herşey geride kaldı, bizler ileriye bakmalıyız, önümüzde daha oynanacak 3 maçımız var ve bunların hepsini kendi sahamızda oynayacağız, bizim için final niteliğinde olan tüm bu maçları kazancağız. Vee... Kimse Kusura Bakmasın Şampiyon Biz Olacağız" dediler. Pınahisar Spor olarak Tesisleşme Yolunda da oldukça önemli adımlar attıklarını ifade eden yöneticiler, "Teknik Heyetimize ve Futbolcularımıza güveniyoruz, geçen yıl kıl payı kaçırdığımız Şampiyonluğa bu yıl mutlaka ulaşacağız, Süper Lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dediler.

Pınarhisar Spor bu hafta (04 Şubat 2007-Pazar) Kendi sahasında Kavaklı Spor ile karşılaşırken, sonraki haftalarda da sırasıyla; Büyük Mandıra Adaspor(11 Şubat 2007) ve son hafta da Pehlivanköy Spor(18 Şubat 2007) ile yine kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Saat : 13.30
Saha : Pınarhisar
Hakemler : Cengiz SEV, Vedat KAYMAZ, Okan KURT

PINARHİSARSPOR: 1-Caner 2-Mehmet 3-Murat 4-Turgay 5-Orçun 6-Selim 7-Zekeriya 8-Fatih 9-Ahmet 10-Hüseyin B. 11-Osman
YEDEKLER : 12-Tolga Ş. 13-Nail 14-Uğur 15-Burak 16-Okan 17-Hüseyin M. 18-Tolga A.
TEK.DİR: Ali ERPEHLİVAN

KAYA SPOR: 1-Uğur 2-Mehmet 3-Uğur 4-Atıl 5-Mesut 6-Cihan 7-Kaya 8-Yusuf 9-Hakan 10-Selim 11-Oktay
YEDEKLER: 13-Bünyamin 14-Erkan
TEK.DİR: Özay BALCI
GOLLER : Osman(Dk.15-24-40-66 ve 75), Murat(Dk.17), Ahmet(Dk.26), Fatih(Dk.82), Zekeriya(Dk.86), Hüseyin MERT(Dk.63 ve 88) (Pınarhisarspor)
Hakan(Dk.62 ve 80) (Kayaspor)

MAÇTAN İNCİLER

*Maça hızlı başlayan Pınarhisar Spor daha ilk dakikalardan itibaren Kaya Spor kalesine yüklenmeye başladı. Gelişen ataklar neticesinde maçın 15.Dakikasında kazanılan korner atışını kullanan Osman, herkesin orta yapacağını zannettiği bir anda topu direk kaleye yollayarak, kornerden attığı golle Pınarhisar Spor'u 1-0 öne geçirdi.
*Bu golden iki dakika sonra gelişen yeni bir Pınarhisar Spor atağında, topu önünde bulan Murat Kaya Spor Kalecisi Uğur'u mağlup ederek 17.dakikada takımını 2-0 öne geçirdi.
*Maçın 24.dakikasında Kaya Spor ceza sahasında yaşanan bir karambolde topa dokunan Osman kendisinin 2. takımının 3.golüne imzasını atarak Pınarhisar Spor'u Kaya Spor karşısında 3-0 öne geçirmiş oldu.
*Pınarhisar Spor'un atakları bitmek tükenmek bilmedi ve maçın 26.dakikası oynanırken Ahmet sağ çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla topu Kaya Spor ağları ile bululuşturunca skor Pınarhisar Spor adına 4-0 oluverdi.
*Saatler maçta 40.dakikayı gösterdiği sırada sahneye yine Osman çıktı ve kaptığı topla önce defansı çalımladı ve sonra kaleci Uğur ile karşı karşıya kaldığı sırada topu Kaya Spor ağlarına yollayarak skoru Pınarhisar Spor lehine 5-0'a taşıdı. Maçta ilk 45 dakika bu sonuçla kapandı.

OSMAN YERİNDE OYNAYINCA

Geçtiğimiz hafta Pınarhisar Spor'un Sinanlı Belediyespor'a kendi evinde 2-1 mağlup olduğu maçta defansta oynatılan Osman bu haftaki Kaya Spor maçında kendi yeri olan sol açıkta oynayınca gollerini sıraladı. İlk 45 dakikada 3 gol birden atan Osman maçın ikinci yarısında da durmadı.

*Maçın ilk yarısını rakibi Kaya Spor karşısında 5-0 önde kapatan Pınarhisar Spor, 62.dakikada kalesinde golü gördü. Gelişen bir Kaya Spor atağında Pınarhisar Spor kalecisi Cane ile karşı karşıya kalan Hakan skoru 5-1'e taşıdı.
*Kaya Spor'un attığı bu gol Pınarhisar Spor'un hızını kesmedi ve gol yağmuru devam etti. Pınarhisar Spor yediği golün hemen ardından dakıkalar 63'ü gösterirken Hüseyin MERT'in ayağından bir gol daha buldu ve skor 6-1 oldu.
*Bu golden 3 dakika sonra yine sahneye Osman çıktı. Maçta 66.dakika oynanırken, ikinci yarıda oyuna giren Pınarhisar Spor'un genç yıldızı Burak'ın mükemmel ortasına Osman sert vurdu ve Kaya Spor Kalecisi Uğur'u bir kez daha mağlup ederek takımını 7-1 öne geçirdi.
*Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahayı Kaya Spor defansına dar eden Osman maçın 75.dakikasında bir gol daha atarak Pınarhisar Spor'u 8-1 öne geçirdi.
*Maçta dakikalar 80'i gösterirken gelişen bir Kaya Spor atağında yaşanan karambolde topu önünde bulan Hakan yine fırsatçılığını konuşturdu ve attığı golle durumu 8-2 yaptı.
*Bu golden iki dakika sonra 82.dakikada Fatih yaptığı sert vuruşla topu Kaya Spor ağları ile buluşturunca skor 9-2 oldu.
*86.Dakikada gelişen başka bir Pınarhisar Spor atağında Kaptan Selim'in yaptığı ortaya mükemmel vuran genç Zekeriya Pınarhisar Spor'un 10.golüne attı ve skoru 10-2'ye getirdi.
*Maçın 87.dakikası oynanırken sahanın yıldızı Osman bu defa asist yaptı. Osmanı'ın ortaladığı tou iyi takip eden Hüseyin MERT kendisinin 3. takımının da 11. golünü atarak Pınarhisar Spor'u 11-2 öne geçirdi ve bu skorla sona erdi.

Maçın en güzel anlarından biri de Kaya Spor forması ile ikinci yarıda oyuna giren 1995 doğumlu Bünyamin KÜÇÜKKAYA'nın sahada abileri ile centilmence mücadele etmesi idi. Küçük Bünyamin Kaya Spor'un attığı ikinci golün asistini yaparak Pınarhisar seyircisi tarafından ayakta alkışlandı.
Maçtan sonra Kaya Spor Direktörü Özay BALCI cezalı ve izinli futbolcuları olmasından dolayı sahaya as oyuncularından yoksun bir kadro ile çıkmak zorunda kaldıklarını belirtirken; "güzel maç oldu, Pınarhisar Spor'a başarılar diliyorum" dedi.
Süleyman KARAEL
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 09:17:38
Güncelleme :29 Ocak 2007 Pazartesi 09:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alper Sezen IP: 85.98.142.xxx Tarih : 6.02.2007 13:48:13
Pınarhisar sporun gösterdiği başarılardan dolayı tebrik ediyorum we şampiyon olmasını temenni ediyorum.Kavaklıspor'u da yendik ve şimdi artık tek engel kaldı B.Mandıra. İnşallah bu haftasonu(11 Şubat 2007 Pazar) onları da yenip şampiyonluğu garantilicez. Şampiyon Pınarhisar alper sezen İSTANBUL/ÜMRANİYE 39 gEnÇ tRakyaLıLaR