3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

19 Mayıs coşkusuna stad dar geldi

İzmit İsmetpaşa Stadı’nda akşam yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, tribünlerin dolması nedeniyle birçok vatandaş kapılarda kaldı.

İsmetpaşa Stadı’nda akşam gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde vatandaşlar stada akın etti. Tribünlerin dolmasıyla birçok vatandaş stadın kapılarından içeri giremedi. Ellerindeki davetiyeleriyle dışarıda kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Etkinlikler, Kocaeli Valisi Erdal Ata, 15. Kolordu Komutanı Korgeneral Zafer Özkan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun vatandaşları selamlamasıyla başladı. Okulların tören geçişlerinin ardından gruplar oyunlarını sergiledi.

Vatandaşlar çalan müzik eşliğinde tribünlerde oynarken, gösteri yapan öğrenciler de saha kenarında göbek attı. Finalin ardından yapılan havai fişek ve ışık gösterileriyle birlikte çalınan Gençlik Marşı stada gelen vatandaşları coşturdu. Tören sonunda gösteri komitesi ve öğrenciler protokol ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Gösterilerin bitmesinin ardından Fatih Kısaparmak sahne aldı. Kısaparmak seslendirdiği şarkılarla kutlamalara katılanlara keyifli bir gece yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 14:23:23
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 18:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?