6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

2 polis bıçaklandı

KOCAELİ'DE 2 POLİSE BIÇAKLI SALDIRI

Kocaeli'de sokakta yakılan ateşin söndürülmesini isteyen 2 polis memuru, uyardıkları kişiler tarafından bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bekirdere beldesi Tavşantepe Mahallesi Derek Sokak üzerinde devriye gezen polis ekipleri, önceki gün de uyardıkları Roman vatandaşların ateş yaktığını gördü. Ateşin söndürülmesi konusunda grubu uyaran Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli Yusuf Aslan ve Reyhan Akay adlı polis memurları, 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda polis memurlarından biri çenesinden, diğeri de kalbinin hemen üzerinden bıçakla yaralandı. Yaralı polisler arkadaşları tarafından hemen Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur hastaneye gelerek, yaralı meslektaşlarının durumu hakkında bilgi aldı. İki polis memuru, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olay sonrası Romanların yoğun olarak yaşadığı mahalle yüzlerce polis tarafından ablukaya alındı. Saldırıyı gerçekleştiren zanlıların evleri ile Asri Mezarlık'ta arama yapıldı. Zanlılardan biri evinde, biri çalılar arasında, bir diğeri de mezarlık içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Kayıp olan bir zanlının aranmasına devem edilirken, arama çalışmalarına asayiş ekiplerinin yanı sıra çevik kuvvet ve yunus timleri de katıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KOCAELİ'DE 2 POLİSE BIÇAKLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 22:12:00
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 09:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?