2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

3 kişinin katillerinden 2'si teslim oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir lojistik firmasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından aranan 4 zanlıdan 2'si polise teslim oldu. 

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün Güzeller Mahallesi'nde bulunan İlkem Lojistik firmasında, alacak-verecek meselesinden dolayı meydana gelen çatışmada lojistik firması sahibi Orkun Numan ve lojistik firmasında personel olarak çalışan müdür Metin Torman (34) ile şoför Turgay Tarım (38) öldürülmüştü. 

Olayın ardından aranan 2 kişi teslim oldu. İddiaya göre, akaryakıt istasyonu sahibi İbrahim Olcay ve beraberindeki 3 kişi, Numan'dan alacağı olan 500 bin YTL'yi tahsil etmek için lojistik firmasına geldi. Burada başlayan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu lojistik firması sahibi Numan ve 2 personeli hayatını kaybetti. Zanlılar ise olayın ardından kayıplara karıştı. İbrahim Olcay'a ait akaryakıt istasyonunun muhasebecisi Ali İnan (33) ile şoför olarak çalışan Murat İpekli (48), Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Emniyette ifadeleri alınan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca tutuklanan İnan ve İpekli, Gebze Cezaevi'ne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 19:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?