8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

5 bin öğrenciye belediyeden destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek burstan faydalanmak isteyen üniversite öğrencileri, belediye binasına akın etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 5 bin öğrenciye burs verecek. Son başvuru tarihi olan 19 Kasım Cuma gününden önce burs almak isteyen öğrenciler, belediye binasına giderek kayıt yaptırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde öğrencilerin burs başvurularını kabul eden Çözüm Masası yetkilisi Recep Akçakaya, "Araya giren bayram tatili nedeniyle kayıtlar için çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimizden bir an önce evraklarını tamamlayarak başvurularını yapmalarını bekliyoruz" dedi.

Akçakaya, 7 bin adet başvuru formu dağıttıklarını, geçen hafta sonu itibariyle kendilerine 2 bin 100 adet başvuru olduğunu, Gebze’de ise dağıtılan 2 bin formadan ancak 132’sinin geri döndüğünü sözlerine ekledi.

Burs değerlendirmelerinin daha hızlı gerçekleşebilmesi için bu yıl optik okuyucudan yararlanacak olan Büyükşehir Belediyesi’nin, sonuçları ise aralık ayı içinde açıklaması bekleniyor.

kocaeli
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 16:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seval köse IP: 81.215.186.xxx Tarih : 19.09.2007 12:23:45

slm 6kardeşiz.babam işçi emeklisi.mersin ünv.türkçe öğretmenliği 3.sınıfm.okumak zorundaym.bursa ihtiyacm var.lütfen bana yardm edin.