5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

70 metreden ölüme atladı

BUNALIMA GİREN ÜNİVERSİTELİ İNTİHAR ETTİ

Kocaeli Üniversite Makine Mühendisliğinde okuyan üniversite öğrencisi, viyadükten atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Fatih Bezirci(23), 28 Haziran Mahallesi eski İstanbul Yolu üzerinde bulunan viyadüğe çıktı.

Uzun süre otobanın korkuluklarında bekleyen genç, bir anda kendisini 70 metre yüksekliğindeki viyadükten aşağıya bıraktı. Talihsiz gencin köprüden atladığını gören çevre sakinleri hemen polise ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Gebze'de ikamet eden, Mehmet ve Nurtane Bezirci`nin çocukları olduğu öğrenilen gencin üzerinden, yeşil reçete ile satılan ilaçlar ve bir de intihar mektubu bulundu. Psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen talihsiz gencin cebinden çıkan mektupta, "Ben Kocaeli Üniversesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyorum. Ayrıca benim psikolojik rahatsızlıklarım var. Derslerim çok kötü, ne kadar çalışsam da bir türlü olmuyor. Her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyi. Canım ailem sizleri seviyorum. Beni affedin" yazdığı iddia edildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından, talihsiz gencin cesedini Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BUNALIMA GİREN ÜNİVERSİTELİ İNTİHAR ETTİ
BUNALIMA GİREN ÜNİVERSİTELİ İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 16:39:03
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 17:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?