2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

ADD başkanları Eruygur'u ziyaret etti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) şube başkanları, emekli Orgeneral Şenol Eruygur'u beyin kanaması şüphesiyle kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. 

Tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi'nde merdivenlerden düşerek beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılan emekli Orgeneral Şenol Eruygur, tedavi altına alındığı Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi'nde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanı Bozkurt Uslu ve Pendik ADD Şube Başkanı Muhammet Güneş tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sonrası hastane çıkışında açıklama yapan Pendik ADD Şube Başkanı Muhammet Güneş, "70-80 yaşında insanların bu şekilde zor şartlarda yargılanması doğru değildir. Türkiye bir hukuk devletidir. Bu insanların tansiyonları yükseliyor, çeşitli şikayetleri oluyor ve mağdur oluyor. Bunlar doğru şeyler değil" dedi.
 
Bozkurt Uslu ise, "Başhekimlik konuyla ilgili tıbbi açıklamayı yapacak, ama genel başkanımızın durumu ciddi, biz de çok büyük üzüntü içindeyiz. Atlatacağını umuyoruz ve bunun için dua ediyoruz" diye konuştu. 

ADD başkanları, daha sonra hastaneden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 17:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?