2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

ADD yöneticilerinden Eruygur'a ziyaret

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Orgenaral Şener Eruygur'u, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Sekreteri Suay Karaman ve Kocaeli Şube Başkanı Bozkurt Uslu ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından açıklama yapan ADD Kocaeli Şube Başkanı Bozkurt Uslu, "Paşalarımızın sağlıkları gayet iyi. Genelkurmay'ın ziyaretini soracaksınız biliyorum. En azından bizler ümidimizi neden koruduğumuzu yaşadık, gördük. Yapılacağından hiç şüphemiz olmayan bir ziyaretti. Günü bu günmüş. Bu çok önemliydi. Bu ülkenin sahipsiz olmadığını tekrar yaşadık ve gördük. Bu sürecin bir an önce bitmesini istiyoruz" dedi. 

ADD Genel Sekreteri Suay Karaman ise, paşaların ziyaretten memnun olduklarını belirterek, "Genel Başkanımız Şener Eruygur'a haftalık ziyaretimizi yaptık. Örgütün işleyişiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımızın morali çok iyi. Bu olayların geçeceğine inanıyoruz. Genelkurmay'ın ziyareti için Genel Başkanımız memnuniyetlerini dile getirdi. Zaten beklenen bir şeydi. Zamanlaması belki biraz uzun oldu. Onun haricinden biz Türkiye'nin bu sancılı süreçten bir an önce atlayıp gerçekten aydınlık iyi günlere doğru yol almasını istiyoruz. Bu Ergenekon soruşturması da son derece yanlış, dayanakları olmayan çok safsataya getirilen konu. Bu yargılama sürecinde sanıyorum bütün sanıklar salıverilecektir. Şu anda beklemekten başka yapacağımız bir şey yok" diye konuştu. 

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'u eşi Mukaddes Tolon ve kızı Ayça Tolon da ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 16:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?