2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

AKP İlçe Danışma Meclis toplantısı

AK Parti Gebze İlçe Danışma Meclis toplantısı Gebze Beldiyesi Kültür Salonunda yapıldı. 

AK Parti 32. Gebze İlçe Danışma Meclis toplantısı, Kocaeli Milletvekilleri Muzaffer Baştopçu, Fikri Işık, Sibel Gönül, İl Başkanı Zeki Aydın, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemelettin Balcı, belediye başkan yardımcıları, AK Parti ilçe ve belde yönetimleriyle çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı. Bir konuşma yapan İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, "Ülke genelinde büyük bir başarı elde ederek genel seçimlerden çıktık. Yerel seçimlerde başarı sağlamak tek amacımız. Teşkilat olarak bunun için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu teşkilat AK Parti bayrağını en yüksekte dalagalandırmak için çok çalışmalı" dedi. 

Daha sonra söz alan Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Gebze için yaptıkları çalışmaların kendilerinden önceki dönemlerden daha fazla olduğunu söyleyerek, "İlçe örgütü içinde bulunan mahalle temsilcilerimizden gelen her şikayeti değerlendirdik. Büyükşehir ve Gebze belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Gebze'yi şehir yapmak için söz verdik ve bu gün en büyük sorunları çözülmüş modern bir Gebze'nin huzurunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

Sanayi, ticaret ve sosyal yönüyle Kocaeli'nin en hızlı gelişen ilçesinin Gebze olduğunu söyleyen Milletvekili Sibel Gönül, "AK Parti iktidarı Gebze'ye bir çok hizmet getirmiştir. Önemli olan bu hizmetlerin süreklilik arz etmesidir. Türkiye'yi, Avrupa'nın gıptayla bakacağı bir ülke haline getirmeliyiz. 2023 yılında Türkiye ekonomisi dünyada ilk 10'a girmelidir. Bu hedefimize emin adımlarla yürümeliyiz" şeklinde konuştu. 

Kocaeli'nin her yerini karış karış dolaştıklarını ve halkı dinlediklerini belirten Fikri Işık ise, "Halkımıza gitmeyi bilmeliyiz. Artan tempomuzla devam etmeliyiz. 4 okulun problemi bu yıl çözülecek. Chreysler İlköğretim Okulu bu yıl yıkılıp tekrar yapılacak. Bunun için hayırsever bir iş adamı arıyoruz. AK parti milletvekilleri zamanını halkın içinde geçirmeli" dedi. 

Milletvekili Muzaffer Baştopçu da, kapatma davası sürecinin parlemanto çalışmalarını etkilemediğinin altını çizerek, "Partimiz kapatılmayacaktır. Kapatma davasındaki süreç çalışmalarımızı etkilememiştir. Bir çok çalışma yaptık. Bunun en basit örneği hepinizin çok yakından takip ettiği Sosyal Güvenli Yasasıdır. Gebze her zaman için farklılığını koruyor. Geçmiş dönem seçim sonuçlarıda bizi onurlandırıyor" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 11:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?