2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Alacak kavgasında kan aktı

Kocaeli'nde bir kafede alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet K. ile Faika Reyhan A., Cevdet Hoca Caddesi'nde sahibi oldukları dükkanda kafe işleten Hüseyin K.'den kira borcunu almaya geldi.

Aynı zamanda işletmenin de ortağı olan taraflar tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada silahlar ve bıçaklar kullanıldı. Kavgada Serkan Atmaca isimli şahıs, kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. İzmit merkezde meydana gelen olaya anında müdahale eden polisler kavganın taraflarını yakalarken, kurşun ve bıçaklar ile yaralanan Oğuz Hakan Güzel ve Özkan K. Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Diğer yaralılardan Köksal K. SEKA Devlet Hastanesi'ne, Murat Y. de Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Oğuz Hakan Güzel, hemen ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.

Kavgaya karışan taraflardan Celal, Halit, Rıza ve Cüneyt K. ile ismi öğrenilemeyen 6 kişi daha gözaltına alındı. Kafenin 3. katında işlenen cinayet ile ilgili olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, kavgayı yara almadan atlatan iş yeri sahibi Mehmet K.'nin ifadesi alındı. Olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, olayın iş yerinin mülk sahibi ile işletmeci arasında yaşanan alacak verecek meselesi sebebiyle meydana geldiğini, olayın faillerinin tamamına yakınının gözaltına alındığını ve soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Kavgada hayatını kaybeden Serkan Atmaca ve Oğuz Hakan Güzel, polis ekiplerince otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Yaralılardan Özkan K.'nin durumunun ise ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 23:04:41
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 10:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?