30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Alacak verecek kavgası : 2 ölü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı İrşadiye köyünde kayınpederi ile tartışan damat, önce kayınpederini ardından kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay Gölcük ilçesi İrşadiye köyünde meydana geldi. Selim Ş. (29), alacak verecek meselesi sebebiyle kayınpederi İbrahim Çetin (43) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Selim Ş. belinde bulanan bıçak ile kayınpederine saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan İbrahim Çetin ve kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan Ali Tol (31) kaldırıldıkları İzmit Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. 2 kişiyi bıçaklayarak öldüren Selim Ş. ve iki akrabası olay yerinde kaçmaya çalışırken jandarma tarafından yakalandı.

Kayınpeder İbrahim Çetin'in damadı ve akrabaları ile birlikte ağaç kesimi yapmak amacıyla Mersin'den Gölcük ilçesine geldikleri, Selim Ş'nin yaptığı işten dolayı alacağı olan 700 YTL'yi istemesi üzerine kavganın çıktığı iddia edildi. Kavgada hayatlarını kaybeden İbrahim Çetin ve Ali Tol'un cenazeleri memleketleri Mersin'e gönderilirken, gözaltına alınan 3 kişinin sorgusu sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 17:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?