5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Alışveriş merkezinde arbede

KOCAELİ'NDE UCUZ ÜRÜN ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR BİRBİRİNİ EZDİ

Kocaeli'nde bir alışveriş merkezince satılan ucuz ürünleri alabilmek için akın eden vatandaşlar birbirlerini ezdi. Mağaza görevlileriyle kalabalık arasında arbede çıkarken, bir kişi gözaltına alındı. Vatandaşlar kapatılan kepenklerin altında ezilme tehlikesi atlattı.

İzmit merkezinde elektronik eşya ve züccaciye eşyası satılan alışveriş merkezinde yapılan indirim gününde olaylar çıktı. Sabah saatlerinden itibaren alışveriş merkezi önünde toplanan vatandaşlar, ucuz ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Alışveriş merkezinin kapılarının açılması ile içeriye akın eden kalabalıkla güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı.

Alışveriş merkezinin kepenginin indirilmesi sırasında kepengin altından geçmek isteyenler ezilme tehlikesi atlattı. İçerideki ucuz ürünlerden almak isteyen vatandaşlar arasında da arbede çıktı. Olayların büyümesi üzerine alışveriş merkezine polis çağrıldı. Polisin müdahale ettiği kalabalık yine de ucuz mal alma mücadelesinden vazgeçmedi. Bazı vatandaşlarla polis arasında tartışma yaşanırken, bir kişi gözaltına alındı.

KOCAELİ'NDE UCUZ ÜRÜN ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR BİRBİRİNİ EZDİ
KOCAELİ'NDE UCUZ ÜRÜN ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR BİRBİRİNİ EZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 14:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?