2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Alkollü şahıs polisi alarma geçirdi

Kocaeli'de alkolü fazla kaçıran şahıs, havai fişeklerden korkunca başını önce kaldırıma sonra kapıya vurdu. Polis ekipleri, yaralı şahsın bıçaklandığını sanan vatandaşların ihbarı üzerine alarma geçti. 

Edinilen bilgiye göre, aşırı derece alkol alan bir kişi, Kocaeli Fuarı'nda yapılan havai fişek gösterisinden korkunca yere düşerek başından yaralandı. İsmi öğrenilemeyen kişi, Ankara Caddesi ile Rauf Orbay sokağının kesiştiği yerde bulunan bir apartmana, hızla girmeye çalışınca başını kapıya çarparak ikinci kez yaralandı. 

Kafasındaki iki ayrı yarayla apartmanın 1. katına kadar çıkan kanlar içerisindeki şahsı gören apartman sakinleri, 155 polis imdat telefonunu arayarak bir kişinin bıçaklandığı ihbarını yaptı. Olay yerine gelen emniyet birimleri, çevrede inceleme yaptı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastane'sine kaldırılan şahsın, polis ekiplerine verdiği ifadede yere düştüğünü söylediği öğrenildi.
Görgü şahitlerinin ifadelerini alarak olayı aydınlatmaya çalışan emniyet güçleri ise, her ihtimale karşı olay yerinde parmak izi ve delil bulma çalışması yaptı. Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 14:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?