5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Amerikalı öğretmenler iftar sofrasında

AMERİKALI ÖĞRETMENLER İFTAR SOFRASINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına Kocaeli'ye İngilizce eğitimi vermek için gelen Amerikalılar da katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar Alanı'nda düzenlenen iftar etkinliklerine Wall Street Institute (WSI) Kocaeli Şubesi'nde eğitim veren Amerikalı öğretmenler katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal'ın eşlik ettiği misafirler, önce Fuar Alanı'nda iftar yaptılar. Amerikalı eğitmenler Carina Chaudhry ve Linda Willover ile birlikte kurs müdürü Murat Aktaş, kurumsal eğitim müdürü Serdar Kayıhan, eğitmenler Zuhal Sağdınç ve Serkan Aydın daha sonra alandaki çadıra geçerek burada fasıl eşliğinde zaman geçirdiler. Ardından Sekapark'a geçen WSI eğitimcileri burada Genel Sekreter Yardımcısı Büyükakın'la sohbet ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli Fuarı ve Doğu Kışla'da hazırladığı iftar programlarına yaklaşık 6 bin 500 kişi oruçlarını açıyor. Fuar Alanı'nda kurulan çadırda ise fasıl eşliğinde Osmanlı macunu ve şerbeti ile çay ikramı da yapılıyor.

AMERİKALI ÖĞRETMENLER İFTAR SOFRASINDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 12:45:01
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 22:44:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?