30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Anne ve kızı sopayla öldürdü

Kocaeli'nde bir anne ile kızı, evlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sopayla dövülerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Gebze ilçesine bağlı Dilovası beldesi Diliskelesi Mahallesi'nde bugün sabaha karşı meydana geldi. Yaklaşık 2 ay önce Kars'tan gelip, Dilovası'nda bir ev tutarak yerleşen Ayşen Cihangir (47) ve kızı Bahargül Öztürk (27), çocuklarıyla birlikte burada yaşamaya başladı. Eşleriyle problemleri olduğu iddia edilen anne kızın evinden bu sabaha karşı kavga ve bağırış sesleri duyan komşuları, hemen durumdan polisi haberdar etti. Gelen ihbar üzerine eve giden polisler, Bahargül Öztürk'ü yatağının üzerinde kanlar içinde öldürülmüş halde buldu. Ağır yaralı halde bulunan anne Ayşen Cihangir ise hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Yapılan ilk inceleme sonucunda anne ve kızının, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sopa ile dövülerek öldürüldükleri tepit edildi. İlk incelemenin ardından anne ve kızının cesedi, Gebze Belediye Morgu'na kaldırıldı. Öldürülen Bahargül'ün çocuklarının polislere, "Annemizi ve ananemizi dayım E. öldürdü" dedikleri öğrenildi.

Bu ifade üzerine, Ayşen Cihangir'in eşi Z.C. (51) ile oğlu E.C. (19) ve Bahargül Öztürk'ün eşi T.Ö, polis tarafından aranmaya başlandı. Öldürülen anne ve kızın her ikisinin de eşleriyle geçimsizlik yaşadığı öne sürülürken, polis, Ayşen Cihangir'in oğlu E.C.'nin, eşleri barıştırmak amacıyla olay günü annesi ve kardeşinin oturduğu eve geldiği, çıkan tartışma sonucu cinayeti işlediği üzerinde duruyor.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 16:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?