2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Arkadaşların kavgası kanlı bitti

Kocaeli'nde iki ay önceki kar topu tartışması nedeniyle birbirine giren iki genç arasındaki kavga kanlı bitti. Elindeki bıçağı en samimi arkadaşının sol baldırına saplayan genç, arkadaşının ölümüne neden oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Dilovası Mimar Sinan Mahallesi, Necip Fazıl Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, K.G. (16) ile K.A (17) arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. K.A, elindeki bıçağı K.G'nin sol baldırına sapladı. K.G, önce Dilovası Özel Anadolu Polikliniği'ne, ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. K.G, aşırı kan kaybı neticesi hayatını kaybetti. 

Dilovası'nda bir kasapta çırak olarak çalışan K.G'nin yaralandıktan hemen sonra patronu Garip Yeşilbaş'ı aradığı, patronu tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Cinayet sanığı K.A ise üzerindeki kan lekelerinden şüphelenen babası tarafından polise ihbar edilince yakalandı. Yaşı küçük olduğundan ötürü Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'nce gözaltına alınan K.A ile öldürdüğü gencin aslında çok samimi arkadaş oldukları, 2 ay kadar önce kartopu oynarken aralarında bir tartışma çıktığı, cinayetin bu yüzden işlendiği üzerine duruluyor. K.A adli makamlarca tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 16:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?