6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Ayar: Hedef 367 milletvekili

AK PARTİ’NİN HEDEFİ 367 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde en az 367 milletvekili çıkartacaklarını söyledi. Ayar, “Hedefimiz bu. Bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, İHA özel açıklamalarda bulundu. İki dönemdir mecliste Kocaeli Milletvekili olarak görev yapan Eyüp Ayar, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde tek başına anayasayı değiştirebilecek kadar milletvekili çıkartacaklarını söyledi.

Parti olarak bu hedefe kilitlendiklerini ifade eden Ayar, “Hedefimiz en az 367 milletvekili çıkarmak. Halkımız bize anayasayı değiştirecek kadar yetki vereceğini düşünüyorum. Bu yetkili almak için uğraşacağız” diye konuştu.

Seçim bölgesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ayar, “Kocaeli’nde hedefimiz 11 milletvekilinden 8’i çıkarmak. Bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz. Halkımızın teveccühünü kazanmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ayar, seçim tahminlerinde de bulunarak “Kocaeli’nde 11’in 8’ini biz alırız. Geri kalan 3’ü de CHP alır. MHP baraj altında kalır. Biz yüzde 50’inin üzerinde oy alırız. Bizim hedefimiz bu” dedi.

AK PARTİ’NİN HEDEFİ 367 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK
AK PARTİ’NİN HEDEFİ 367 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 13:24:03
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 23:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?