6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Aynı binaya 6. kez araç çarptı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kontrolden çıkarak 3 katlı binanın girişine çarpan kamyondaki 2 kişi yaralandı. Aynı binaya daha önce de 5 kez aracın çarptığı öğrenildi.Cedit Mahallesi'nde santral yokuşu olarak bilinen Şeyh Akif Caddesi'nde Mesut Aslan'ın kullandığı 41 PA 972 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki Güngör Burak'a ait 3 katlı binaya çarptı.

Binanın girişindeki eczanenin duvarını yıkarak içeri giren kamyonda sıkışan Aslan ile yanındaki Doğan Ünal, itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı. Ünal, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, Aslan ise Kocaeli Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bu arada binanın sahibi Güngör Burak, AA muhabirine yaptığı açıklamada evine 6. kez aracın çarptığını söyledi.

Daha önce önlem almak için binanın önünde demir korkuluk yaptırtıklarını ifade eden Burak, ''Buradaki rampa yüzünden geceleri uyuyamıyoruz. Binanın önüne korkuluk yaptırmamıza rağmen bu seferde kamyon eve çarpmış. Yetkilerden buraya bir önlem almasını istiyoruz'' dedi.

Bu arada kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılan yol, kamyonun kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.
 

AA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2011 Cuma 14:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?